Finnan skuffet over Styles

Steve Finnan er alt annet enn fornøyd med dommer Rob Styles innsats da han i går fradømte de røde to poeng. Tre år med Xabi. 30 år siden King Kenny-debut.

Høyreback Steve Finnan er den siste som har uttalt seg om Rob Styles sin innsats på Anfield i går ettermiddag. Iren var involvert i "straffesituasjonen", da det var han Florent Malouda kastet seg inn i - så Rob Styles pekte på ellevemetersmerket.

- Jeg synes ikke det var straffe. Spilleren løp inn i meg og gikk i bakken, og ingen ropte på straffespark. Jeg kunne ikke tro det. Da jeg hørte fløyta trodde jeg det var dømt offside mot Drogba på bakre stolpe eller noe - jeg trodde hvertfall aldri han hadde blåst straffe, sier Finnan til Liverpoolfc.tv i dag.

- Det er bittert. Vi var alle skuffet i garderoben etter kampen, for vi skulle ha vunnet.

Liverpool er enda ubeseiret så langt denne sesongen, men Finnan mener de røde ble robbet i går.

- Det var veldig synd, for vi fortjente virkelig å vinne kampen. Det hadde vært fantastisk å ha vunnet sesongens tre første kamper, men det gikk ikke slik.

Samtidig gjør han som kaptein Steven Gerrard og manager Rafa Benítez... Han hyller rekordkjøpet Fernando Torres etter en meget bra Anfield-debut.

- Vi er alle fornøyde med at han er i gang allerede. Forhåpentligvis var dette det første av mange. Det var en flott avslutning. Han er så rask og dyktig, og satte sjansen sin. Det er bare så synd det ikke ble vinnermålet.


Tre år med Xabi
Det er i dag tre år siden Xabi Alonso og Luis García ble kjøpt. Luis García kom fra Barcelona for £6 millioner, og scoret tretti ganger på sine 121 kamper i England før han i sommer sluttet seg til Atletico Madrid. Xabi Alonso kom fra Real Sociedad for £10,7 millioner, og har scoret tolv mål så langt i sine 137 Liverpool-kamper. Midtbaneeleganten signerte nylig en langtidskontrakt.

30 år siden King Kenny debut
Det er i dag 30 år siden tidenes største Liverpool-spiller, Kenny Dalglish, fikk sin ligadebut for Liverpool. King Kenny scoret i debuten mot Middlesbrough - i en kamp som til slutt endte med 1-1.

Ellers kan vi ta med at Steve McMahon er 46 år i dag. McMahon scoret 50 mål på 277 kamper i rødt - og vant tre ligamesterskap og en FA cup-tittel. Vi gratulerer!