Finnan spent på trekningen

Steve Finnan ser frem til dagens trekning av gruppene i Champions League. Derby-manager frykter Liverpool etter ligacuptap.

Steve Finnan sier i dag til liverpoolfc.tv at han og hans lagkamerater ikke frykter noen foran dagens trekning av gruppespillet i Champions League. Forventningene til trekningen i Monaco er store på Melwood, og iren har tro på at man kan gå videre til cupspillet uansett utfall av trekningen.

- Uansett hvem vi møter blir det tøff motstand, men vi er en av de seedede klubbene og statistikken vår de siste årene viser at vi ikke trenger å frykte noen. Alle ønsker å vinne ligaen denne sesongen, men jeg mener vi har en god mulighet i Champions League også. Vi har en tropp som er kapabel til å konkurrere på begge fronter, slår 31-åringen fast.

- Jeg skal prøve å få sett trekningen. Vi er alle spente på utfallet, og alle spekulerer i hvem vi møter i gruppespillet.

Finnan var en av spillerne som ble hvilt fra start av mot Toulouse på tirsdag, men dette har høyrebacken ingen problemer med.

- Enhver spiller ønsker å spille i alle kamper, men med den troppen vi har vet du at du blir hvilt av og til. Jeg ble satt på benken på tirsdag, og med de spillerne vi har som erstattere så det ikke ut til å være noen forskjell. Vi vinner mange kamper for øyeblikket.

- Du ønsker å spille mange kamper, men vi har også landskamper, så det er viktig å hvile en gang iblant.

Finnan håper ellers at forsvarspartner Jamie Carragher vil komme til hektene igjen raskt etter ribbeinsbruddet.

- Carragher har det bra nå. Han er selvsagt skuffet over at han må stå over kamper. Slik er han bare. Det er en landskamp-periode nå snart, så forhåpentligvis må han ikke stå over så alt for mange kamper. Nå må han bare hvile.

Iren ser også frem til lørdagens kamp mot Derby.

- Vi har fått en god start på sesongen, og forhåpentligvis holder vi frem som vi stevner på lørdag. Vi har stor respekt for Derby. De er tross alt et Premier League-lag. Ja, vi har fordel av hjemmebane, men av og til kan slike kamper være vanskelige fordi motstanderen er fokuserte og spiller med mange mann bak ballen. Vi kan ikke la slikt frustrere oss. Vi har gode nok spillere til å bryte ned lag nå, og spiller vi opp mot vårt beste klarer vi forhåpentligvis å ta alle tre poengene.

Derby frykter Anfield
Etter å ha blitt slått ut av ligacupen av Blackpool på straffespark-konkurranse hjemme på Pride Park på tirsdag, frykter nå Derby-manager Billy Davies hva skjebnen har i vente på Anfield på lørdag.

- Vi kan ikke reise til Anfield og være så naive i forsvarsspillet som vi har vært i det siste. Da er Liverpool den type lag som vil straffe oss, sier Davies til The Daily Telegraph.