Finnan spiller ikke mot Slovakia

Irlands landslagssjef Steve Staunton bekrefter i kveld at Steve Finnans kneskade er så alvorlig at han ikke er i stand til å spille mot Slovakia på lørdag. Gerrard trente i ettermiddag.

Som tidligere nevnt, har Steve Finnan strukket leddbånd i kneet. Dette skjedde i kampen mot Derby, og iren er nå definitivt ute mot Slovakia. Det er dog en liten mulighet for at han blir klar til kampen mot Tsjekkia.

- Finnan vil bli i Liverpool for å få behandling for skaden sin. Vi vil følge med på utviklingen, og dersom han blir bedre kan han slutte seg til troppen i Praha, sier Steve Staunton til britisk presse i kveld.

Gerrard trente i ettermiddag
Etter å ha stått over formiddagsøkten, skal Steven Gerrard  i ettermiddag ha fullført en treningsøkt med England. Som tidligere nevnt vil Steve McClaren ty til en smertestillende sprøyte om det er det som skal til for å få Liverpool-kapteinen klar til møtet med Israel.

- Steven Gerrard var med på dagens trening. Han vil underveis bli undersøkt av Englands landslagsleger, og en avgjørelse på om han er i stand til å spille vil bli tatt senere i uka, sier FA i en pressemelding.