Finnan ventes å signere ny kontrakt

Ifølge Liverpool Daily Post er det ventet at Steve Finnan kommer til å signere ny kontrakt. Babel med femårskontrakt. Benayoun til obligatorisk medisinsk test i dag. Dudek til Real Madrid.

Det er ifølge Liverpool Daily Post ventet at Steve Finnan kommer til å bli den neste i rekken av nøkkelspillere som signerer nye kontrakter med Liverpool. Fra før av har kvintetten Steven Gerrard, Jamie Carragher, José Reina, Xabi Alonso og Momo Sissoko undertegnet avtaler som binder dem til Liverpool i det minste frem til sommeren 2011.

31-åringen skal ha fått tilbud om en ny toårskontrakt, med opsjon på enda et år. Steve Finnan ses på som en av nøkkelspillerne i klubben med den stabiliteten han bidrar med på høyebacken, og Rafael Benítez ønsker å ha iren med videre på laget sitt. Finnan har tidligere uttalt at han er enn gjerne fortsetter i Liverpool, og mest sannsynlig vil forsvarsspilleren signere kontraktsforlengelsen snarlig.

Babel med femårskontrakt
Samme avis melder at Ryan Babel i går ble enig med Liverpool om en femårskontrakt. Sky Sports News meldte allerede i går at han hadde kommet til enighet om de personlige betingelsene, men da uten å nevne kontraktslengden. Ajax og Liverpool har enda ikke kommet til full enighet om prisen, men en sum i regionen £12M virker spiselig for begge parter. Forhandlingene går unna, og ingenting tyder på at det vil oppstå komplikasjoner.

Benayoun til medisinsk sjekk
For den israelske nyervervelsen Yossi Benayoun er det motsatte et faktum. Liverpool har allerede forhandlet ferdig med West Ham om prisen, men den kreative midtbanespilleren må gjennomføre den obligatoriske medisinske testen før han kan kalle seg Liverpool-spiller og undertegne kontrakten som allerede er ferdigforhandlet. Det er ventet at både Benayoun og Babel bli presentert for media i løpet av uka.

Jerzy Dudek til Santiago Benabéu
Det meldes at den tidligere Liverpool-keeperen Jerzy Dudek har bestemt seg for å signere for Real Madrid. Polakken ble frigitt av Liverpool etter at han ikke ønsket å spille annenfiolin bak José Reina, men etter alt å dømme vil han også måtte finne seg i å varme benken på Santiago Benabéu ettersom den spanske lands-lagsmålvakten Iker Casillas foretrekkes som nummer en i den kongelige hovedstads-klubben. Bernd Schuster er nyansatt trener for fjorårets La Liga-vinnere, og har på en uke hentet Christoph Metzelder, Pepe og nå Jerzy Dudek til Real Madrid.

Vi ønsker helten fra Istanbul lykke til i sin nye klubb!