Finnan vil bli på Anfield ut karrieren

Steve Finnan ønsker å bli del av en ny og spennende fremtid for Liverpool FC. Røde legender stadig på reisefot til Norge.

Høyreback har forventninger
Steve Finnan har blitt enig med Liverpool om en ny kontrakt som løper til 2010. Iren, som fylte 31 år i april, regner dermed å bli på Anfield for resten av sin karriere. Etter fire sesonger i LFC ser han fram til en spennende fremtid.

- Jeg er virkelig glad for å kunne forlenge mitt opphold i Liverpool og jeg kan nesten ikke vente til å komme hjem for å få signert kontrakten. Jeg er kommet i trettiårene og det er ingen tvil om at det er her jeg ønsker å spille under resten av min karriere, sier Finnan.

- Manageren bekreftet i forrige sesong at jeg var en del av hans fremtidsplaner og vi ble raskt enige. Jeg er ikke den eneste med ny avtale i sommer og det må være et godt tegn. Det viser at det er stor stabilitet i klubben. Alle ønsker å bli en del av hva som kan bli en spennende fremtid. Med nye eiere, og nye og unge spillere er det store forventninger her.

- Jeg har nå vært her i fire år og mange har kommet og gått i løpet av den tiden. Det dreier seg om å være en tropp nå og at det er kamp om plassene har aldri vært et problem for meg, men jeg har samtidig tro på at jeg skal greie å kunne sikre meg en regelmessig plass på laget.

Steve Finnan vil være i aksjon i dag mot South China, som har avspark kl 14.30 (og ikke 14.15 som vi har nevnt tidligere).


Legender til Øyer og Bergen
Vi minner om at noen av Liverpools gamle helter skal på nye turer til Norge, etter at man allerede denne sommeren har vist seg fram i Haugesund, Ålesund og Bergen.

Andre uken i august vil Jan Mølby & Co besøke Øyer - klikk på denne linken for å finne mer om arrangementet.

25.august vil flere av de samme spillerne være tilstede i Bergen - informasjon om påmelding etc. finnes her.