Firkløver ute mot Bolton

Ingen nye friskmeldinger å melde foran kampen mot Bolton på søndag. Benitez tror scoringsform vil bidra til ytterligere styrket selvtillit fremover.

Rafael Benitez bekreftet på ettermiddagens pressekonferanse at Daniel Agger fortsatt ikke er klar til spill, etter at dansken brakk et ben i foten helt tilbake til 15.september. Xabi Alonso er som ventet heller ikke tilgjengelig etter en tilsvarende skade, mens Jermaine Pennant neppe blir klar før på nyåret med et tretthetsbrudd. Manageren kunne også bekrefte at en skade er årsaken til at Fabio Aurelio ikke har spilt i det siste, og heller ikke vil være involvert mot Bolton. Rafa antydet at brasilianeren ville bli klar igjen til kampen mot Marseille om halvannen uke.

- Vi skaper sjanser om dagen, og vi scorer mål, konkluderte Benitez med foran søndagens hjemmekamp mot Bolton.

- Vi ligger utmerket an i ligaen, og vi har fortsatt sjansen i Champions League. Hvis vi fortsetter å spille bra, og score mål, vil selvtilliten bare bli enda bedre fremover.

- Bolton blir en tøff oppgave for oss. De har nettopp slått Manchester United og de har gått tilbake til en mer fysisk stil igjen. Når det er sagt, tror jeg ikke en ny manager kan komme inn å forandre alt umiddelbart og få resultater, slik at noe av kreditten også må gå til Sammy Lee og det grunnlaget han har lagt.

Benitez mente at Manchester, Arsenal, Chelsea og også Manchester City kunne være med å kjempe helt i toppen, og at det var viktig at man tok hver kamp alvorlig siden alle var i stand til å slå alle i Premier League.

Manageren antydet også at det var enkelte topplag og deres spillere som prøvde å influere dommere i kamper, men at dette ikke gjaldt Liverpool.

- Hvis det er slik at noen prøver å influere dommere må en bruke regelverket på å straffe dem. Vi har respekt for dommerstanden og tilhører ikke disse lagene, mente Rafa.