Fokus på ligaen

Rafael Benitez understreker at det er viktig å vinne kampen mot Portsmouth, og å få en god jul. Usikkert med transferpenger i januar. Ny dato mot Aston Villa.

Bortesterke Portsmouth
På en dag da Liverpool fikk vite sin neste motstander i Champions League, benyttet Rafael Benitez anledningen til å rette søkelyset mot Premier League og i særdeleshet mot morgendagens kamp mot Portsmouth. I tillegg til hjemmekampen mot Pompey møter de røde Derby og Manchester City før nyttår, og trenger godt med poeng for å kunne fortsatt ha kontakt med toppen av ligatabellen.

- Premier League er prioritet for oss, men vi vet at Portsmouth vil bli et veldig vanskelig lag å spille mot, sier Rafa. - De er virkelig sterke fysisk, de spiller god fotball og de er flinke på kontringer. De har også en god statistikk på bortebane og en manager med erfaring.

- De spiller bra for øyeblikket, de har gode spillere og er godt organiserte.

- Det er viktig for oss at vi slår Portsmouth, slik at vi kan gå til kampene mot Derby og Manchester City med selvtillit.

- Vi ønsker å være så nære toppen av tabellen som overhodet mulig, og da må vi begynne å vinne kamper og forbedre vår form på eget gress.

- På vårt møte snakket vi om hvordan vi skulle komme oss videre, men vi snakket ikke om at det var nødvendig å selge før vi kunne kjøpe, svarte manageren på spørsmålet om hvordan transferbudsjettet vil være i januar.

- Vi vet ikke nøyaktig hvor mye penger som er til rådighet. Det vi må gjøre er å finne de spillerne som vil være bra for oss. Jeg tror vi skal komme bra ut av det.


Mandagskamp
Liverpool v Aston Villa er flyttet til mandag 21.januar kl 21.00. Kampen vises direkte på Setanta Sports, og ventelig også Canal+.