Forlan-agent: - Intet tilbud fra Liverpool

Diego Forlans agent sier at han ikke har mottatt noe tilbud fra Liverpool. Spissen selv er imidlertid lysten på en retur til de britiske øyer.

Den tidligere Manchester United-spissen Diego Forlan har vært linket til Liverpool de siste dagene. Nå uttaler imidlertid uruguayanerens agent til The Times at hans klient ikke har mottatt noe tilbud fra de røde.

- Det foreligger ikke noe tilbud fra Liverpool, og det er vanskelig for meg å si noe om hva som kan komme til å skje så lenge det ikke har kommet noe tilbud. Men ting kan selvsagt endre seg raskt, uttaler Daniel Bolotnicoff til den engelske hovedstadsavisen.

- Dersom vi får et godt tilbud må vi tenke på det, men en eventuell overgang vil også avhenge av at Villareal er fornøyde med hva de blir tilbudt, legger han til.

Forlan har gjort 54 mål på 106 seriekamper for den spanske klubben siden han flyttet fra Manchester United i 2004. Dette har blant annet fått hans tidligere lagkamerat, nåværende Sunderland-manager Roy Keane, til å vurdere å bringe uruguayaneren tilbake til England. Sunderland skal imidertid ha blitt skremt av utkjøptsklausulen på 24 millioner euro (£16M) som Forlan har i sin Villareal-kontrakt.

28 år gamle Forlan forbereder seg nå på Copa America med Uruguay, og har kontrakt med Villareal til 2010. Han skal imidlertid være entusiastisk med tanke på å flytte tilbake til England, da han mener at han aldri fikk bevist hva han duger til under oppholdet på Old Trafford. Det ble mye benkesliting i løpet av de to og et halvt årene spissen spilte under Alex Ferguson etter at han kom dit fra Independiente for £7.5M.