Fornøyd Ablett etter seier i derby

Liverpools reserver klatrer på tabellen, og trener Gary Ablett var fornøyd med bl.a. tomålscorer Krisztian Nemeth og å ha Francisco Duran tilbake fra skade. Craig Linfield ferdig med utlånsperiode.

Liverpools reserver har tre seire og en uavgjort på de siste fire kampene, og trener Gary Ablett disponerer nå et homogent og ungt lag hvor det er talenter i alle lagdeler. Den som har fått vist seg spesielt fram i det siste er ungarske Kriztian Nemeth (bildet), som endelig har blitt spilleklar etter en kneskade og har scoret fire mål på de to siste kampene. De to siste i gårsdagens 3-0 seier mot Everton. Ablett kunne i tillegg ønske Francisco Duran tilbake på banen, etter at spanjolen har vært på sidelinjen i ni måneder med et ødelagt korsbånd i kneet.

- Krisztian er i glimrende form om dagen og scoret to fine mål, samtykker Ablett. - Han viste glimrende teknikk ved den første scoringen, noe han til stadighet også viser på trening. Han er fortsatt veldig ung og det var bare hans andre kamp for oss, men vi er fornøyd med hva han har vist så langt.

- Jeg synes vi totalt sett gjorde en bra kamp og vi er nødt til å være fornøyd med seieren. En ujevn bane gjorde det til tider vanskelig, men vi taklet det bra og prøvde å spille vårt pasningspill.

- Jeg synes Nabil El Zhar gjorde det bra på høyresiden. Han er kjapp i føttene og kan utfordre forsvarere.

- Ronald Huth prøver å si at han skal krediteres den første scoringen, men jeg er ikke så sikker på det! Jeg må imidlertid si at han og Mikel San José gjorde det meget bra i midtforsvaret mot talentfulle James Vaughan.

Ablett var også meget tilfreds over å ha Francisco Duran tilbake.

- Det å se Francisco tilbake igjen var trolig det aller mest positive for oss, legger treneren til. - Det var godt å se ham tilbake og han har jobbet knallhardt under sin opptrening. Forhåpentligvis kan han nå vise folk hvilken god spiller han er.

Manager Ian McParland hos Notts County bekrefter at utlånsperioden til Craig Lindfield ikke vil bli forlenget på Meadow Lane.

- Craig har reist tilbake, sier McParland.

- Dersom vi hadde han en angriper ute ville vi ha vurdert å ha ham i en måned til, men vi prøver å balansere budsjettet med forsiktighet og føler at det er best å spare penger fram til transfervinduet i januar.

- Craig har vært glimrende for oss. Vi vil gjerne takke ham for innsatsen og ønske ham lykke til videre.

Lindfield startet fire kamper for Notts County og scoret i sin debut mot Accrington Stanley.