Først CL - så transfersommer

En opprømt Tom Hicks drømmer om feiring på Merseyside til torsdag, men også om en neste sesong hvor man ønsker å kjempe om fire titler etter at en kjøpekåt Rafa har gjort sitt.

Tom Hicks og resten av alle de som er involvert med Liverpool FC vil tenke Aten og Champions League til og med onsdag kveld.  Kampen mot Milan vil samtidig være en slags slutt på regimet med David Moores, og fra og med torsdag vil det være nye koster som definitivt vil feie mot en ny fremtid på Anfield.

- Jeg vet at vi kommer til å gjøre forandringer, bekrefter Hicks til Liverpool Echo.

- Rafa har allerede kunngjort et kjøp i Lucas Leiva, som ser virkelig god ut.  Jeg tror at Rafa vil være travelt opptatt etter onsdag, sier den amerikanske eieren med tanke på at manageren vil søke etter å skaffe forsterkninger fram mot neste sesong.

- Potensialet i Liverpool er enda større enn jeg forestilte meg da vi kjøpte klubben, selv om vi visste alt om alt om historien og tradisjonene.

- Seieren i Istanbul var viktig på lang sikt, og hvis vi kan vinne for andre gang på så kort tid vil det virkelig ha etablert oss.  Det vil gjøre jobben til Rafa med å skaffe nye spillere mye lettere.

- Vi har allerede startet den prosessen og neste år ønsker vi å kjempe om både Premier League og Champions League.  Ja, vi ønsker å kunne utfordre i alle fire turneringene.

- Rafa har fortalt med hvilke forbedringer vi behøver for å kunne hevde oss uke etter uke.  Det er vår utfordring.

- I Premier League behøver du en stor spillerstall og spillere som er motiverte.  Det er ikke vanskelig å motivere spillere til kamper mot Barcelona og Chelsea, men vi vet vi må bli mer stabile.

- Manageren har klare ideer, og det var viktig å bli enige om nye kontrakter med Steven og Jamie. 

- Jeg føler nesten litt dårlig samvittighet, sier Hicks foran finalen i Aten.

- Dette er noe jeg ikke har hatt noe med å gjøre, men jeg har alltid hatt litt flaks.  Jeg er bare glad for at George og jeg har en slik mulighet til å få en utrolig start.  Vi kan ikke ta noe av æren, men dersom vi vinner vil vi sole oss i glansen sammen med David, Rick Parry, deres familier og alle andre.

- Jeg har vært med å vinne Stanley Cup i ishockey en gang, men har ikke vunnet det siden og vet hvor spesielt slike øyeblikk er.  De kan skje igjen i nær fremtid, eller først om mange år.  Vi kommer til å gjøre maksimalt ut av det.

- Når det gjelder min egen familie har vi en plan A og en plan B, avhengig av resultatet.  Plan A dreier seg om å reise tilbake til Liverpool for å feire, og jeg ønsker ikke en gang å tenke på plan B.