Første gang på Anfield for Mascherano

Javier Mascherano sier at han er klar og ser fram til å spille foran The Kop, men har aldri vært på en hjemmekamp tidligere. Bolo Zenden usikker på fremtiden.

- En vesentlig del av troppen
I et intervju med liverpoolfc.tv legger ikke Javier Mascherano skjul på at han klør etter å spille kamper igjen, etter at argentineren og Liverpool FC har vært involvert i en aldri så liten såpeopera før klarsignal for spill endelig ble sendt like før onsdagens møte i Barcelona.  Nå tror man at landslagspilleren vil få sin debut i morgen, på et Anfield hvor Mascherano litt overraskende sier at han aldri før har satt sine bein på en kampdag.

- Alle spillerne har hjulpet til i mitt forsøk på å etablere meg og det var glimrende å kunne være sammen i Portugal forrige uke.  Det gjorde at vi utvilsomt ble bedre kjent.

- Det har vært en utrolig frustrerende tid og det er en lettelse at ventingen nå er over.  Når det er sagt vil jeg ikke si at det har vært problemer med motivasjonen.  Jeg har følt meg som en del av klubben hele tiden og som en vesentlig del av troppen.

- Det var ingen hyggelig opplevelse i West Ham, men det er fortid nå.  Jeg ble veldig overrasket da Rafa fortalte meg for noen måneder siden at det kunne være at han greide å få meg hit og nå ser jeg bare fremover.  Jeg må også si at noe av skylden for at det ikke fungerte i West Ham må jeg ta selv.  Staben der mente tydeligvis at mitt spill ikke var bra nok til at jeg fortjente en plass på laget.

- Jeg er nå en del av troppen, og uten å blåse i min egen trompet ønsker jeg nå å vise hva jeg står for.  Jeg vil si at jeg er en spiller som liker å være involvert, som tenker defensivt og som er bra med ballen.  Jeg har nå mer erfaring med engelsk fotball og har tro på at jeg kan håndtere det.

- Jeg har ikke tidligere vært på Anfield, men jeg ser fram til det.  Alle sier hvilken opplevelse det er å spille foran The Kop.


Siste sesong for Zenden?
Bolo Zenden sier til Liverpool Echo at hans kontrakt med Liverpool FC løper ut etter denne sesongen, men den profesjonelle nederlenderen er avventende til hvordan han ser sin fremtid.  I første omgang ønsker han bare å gjøre det best mulig i de gjenstående kampene av dette fotballåret.

- Det fantastiske resultatet i Barcelona vil utgjøre en forskjell i de neste kampene, det må det gjøre.  Du kunne bare se hvordan laget løftet seg underveis i kampen på onsdag.

- Vi spilte ikke spesielt bra i første omgang og virket ikke å ha selvtillit, men du kunne se hva som skjedde etter at Bellamy utlignet og det ga alle løftet til å gå for seier.

- Nå ser vi bare fram til å spille neste kamp.  For å være ærlig gjør vi alltid det, men et slikt resultat løfter oss alle.

- Vi hadde en vanskelig start på sesongen før vi var nesten oppe i ryggen på Chelsea, men så lot vi del gli unna igjen.  Det som var skuffende var at vi hadde oss selv å takke for det mer enn noe annet.

- Sheffield United vil bli en ny tøff kamp.  Alle kan slå alle i Premier League, det er en allerede sett denne sesongen.

- Min kontrakt løper ut etter denne sesongen, men det er likevel lett å prate om mine ambisjoner.  Jeg ønsker bare å spille så mange kamper som mulig.

- Jeg vet at det ikke blir lett.  Vi har mange spillere som føler det på samme måten.  Manageren kjenner til våre kvaliteter og gir alle en sjanse, så blir det opp til deg selv om du kan gripe den.  Mascherano gir ytterligere konkurranse, selv om han er høyrebeint og jeg er venstrebeint og kan spille i andre posisjoner enn ham.

- Jeg er bare glad for at vi kjøper kvalitetsspillere, da det gir oss bedre muligheter til å vinne noe.  Vi har ikke snakket om min kontrakt og kanskje er det for tidlig.  Vi får se hva som skjer etter sesongen.

- Min innstilling er som hvilken som helst annen spiller.  Det dreier seg ikke å gjøre seg fortjent til et år til, det dreier seg om å spille så godt som mulig hver eneste uke.