Fowler gleder seg til gjensyn med The Kop

Robbie Fowler gleder seg til kveldens kamp mot favorittklubben, men insisterer på at han kommer til å gjøre alt som står i hans makt for å danke Liverpool ut av ligacupen.

Robbie Fowler sier til Liverpool Echo nå i ettermiddag at han ser frem til en god mottakelse fra et fantastisk publikum på Anfield i kveld. Han innrømmer også at han håper at hans nye klubb skal slå hans elskede Liverpool ut av ligacupen.

Fowler insisterer nemlig på at han setter alle følelser til side under kveldens kamp, for å konsentrere seg helt og holdent om å sende Cardiff til kvartfinalen i Carling Cup.

- Jeg har hatt gjensyn med Anfield som Leeds- og Manchester City-spiller tidligere, så dette kommer ikke til å bli så veldig merkelig for meg, sier scouseren som akkurat har kjøpt seg hus i Cardiff.

- Jeg venter at jeg får en flott mottakelse fra Liverpool-supporterne. De har alltid vært fantastiske mot meg, og jeg ser ingen grunn til at det skal endre seg. Det føles faktisk som om jeg kommer hjem når jeg ankommer Anfield. Familie og venner vil være på tribunen for å se meg spille, og jeg håper alle får en fin kveld.

- Det er flott å få et gjensyn med alle sammen, men jeg har en jobb å utføre her, og jeg kommer til å gi alt for at Cardiff skal vinne. Så snart dommeren blåser i fløyta vil jeg konsentrere meg om å gjøre en god kamp. Dersom jeg kommer på scoringslista vil det være fantastisk. Vi får se hvordan det går.

- Dette er en stor kamp for Cardiff-fansen, og jeg tror det vil være mange fra Cardiff på tribunen. Jeg tror atmosfæren blir god, og jeg håper å kunne gi bortesupporterne noe å juble over. Klarer vi å løfte spillet vårt, kan vi oppnå det resultatet vi ønsker. Vi er underdogs, men vi kommer uansett til å gjøre vårt beste, avslutter Fowler.

Fotballstjerner mot vandalisme
Noen av Liverpools aller største fotballstjerner har involvert seg i en kampanje som skal forhindre vandalisme på byens busser. Evertons Andy Johnson og Liverpool-kaptein Steven Gerrard er blant spillerne som har gitt sin velsignelse til at bilder av dem benyttes på plakater på byens busser, i et håp om å få bukt med hærverk på busser og uværsskur.