Fowler håper på en kamp til

Robbie Fowler håper å avslutte Liverpool-karrieren med spilletid i Aten. Billettprotest på Anfield i går.

Robbie Fowler tok farvel med Anfield i går, men han håper at han får en siste mulighet til å gjøre seg bemerket i Liverpool-trøya. Scouseren har selvsagt Champions League-finalen i Aten i tankene.

- Jeg håper Charlton-kampen ikke var min siste for klubben. Som alle andre ønsker jeg å være involvert i Champions League-finalen. Vi ønsker alle å være i startoppstillingen der, og jeg er ikke annerledes. Jeg håper jeg kan bidra i Aten, sier spissen til Sky Sports.

Det faktum at han ble byttet ut like før Liverpool fikk straffe mot Charlton i går, mente Fowler bare oppsummerte sesongen hans.

- Det var bare typisk for hvordan ting har gått for meg i år at jeg ble tatt av banen ett minutt før vi fikk straffe. Men det var likevel en fin dag. Jeg skulle ønske jeg hadde gjort mål, men det viktigste var at vi ikke tapte i min siste kamp på Anfield, uttaler scouseren.

- Det er bare slikt som skjer. Ingen kunne vite at vi skulle få straffe like etter at jeg hadde forlatt banen. Jeg har hatt en veldig god karriere i Liverpool, og følelsene var sterke da jeg gikk rundt banen etterpå. Jeg kan ikke takke folk her nok for at jeg fikk sjansen til å komme tilbake til Liverpool. Dermed fikk jeg også denne sjansen til å ta et skikkelig farvel, noe jeg ikke fikk i min første periode i klubben.

Supportere krevde Parrys avgang
Omtrent 200 Liverpool-supportere protesterte mot klubbens fordeling av billettene til Champions League-finalen før kampstart mot Charlton i går. En prosesjon kom ned Oakfield Road med store bannere og plakater, og det ble taktfast ropt ”Hvor har det blitt av billettene våre? og ”Du er ikke skikket til å styre klubben”, hvorpå gruppen krevde Rick Parrys avgang. Prosesjonen fortsette helt frem til Main Stand, der ropene fortsatte i om lag 20 minutter før det hele løste seg opp.

- Vi ønsker å få vite hvor alle billettene har tatt veien, for jeg kjenner ikke noen som har fått gjennom balloten, uttalte en av demonstrantene, Alan Miranda, til Liverpool Daily Post.

- Det er en skam å behandle sesongkortinnehavere slik, la han til.

- Hvorfor kan de ikke gi oss noen tall på dette. Rick Parry må ha undervurdert følelsene blant Liverpool-fans når det gjelder dette. Vi legger pengene på bordet før sesongen som sesongkortinnehavere. Det er vår lojalitet. Hvor er klubbens lojalitet mot oss, undret demonstrant Jacques Marteau.

- Jeg kjenner sesongkortholdere som har booket fly til Aten, men som ikke har fått billett.

Mange er nå bekymret for at det blir tusenvis av billettløse Liverpool-fans som reiser til Aten i neste uke.

- Rick Parry må forklare oss tallene. Vi kan ikke la noen styre klubben som behandler fansen så dårlig. Nå vil det bli tusenvis av scousere i Aten som nesten ikke vil ha sjanse til å skaffe seg billett der nede. Det vil føre til trøbbel, mente Ketih Leonard.

Protesten fortsatte inne på stadion, med bannere på The Kop med samme argumentasjon.

Liverpool FC mener imidlertid fortsatt at UEFA er de ansvarlige for billettfiaskoen.

- Vi skjønner at supporterne er frustrerte, men vi har rett og slett ikke fått nok billetter. Kvoten fra UEFA er rett og slett alt for liten. Trekningen var helt fair, men vi kommer ikke til å gå i detaljer på billettfordelingen, uttaler klubbens pressetalsmann Ian Cotton.

UEFA hevder på sin side at majoriteten av setene i Aten går til genuine fotballsupportere. Dette skjer samtidig som websider på nettet selger billetter i Liverpool-seksjonen for opp til £1 190!