Fowler til Vålerenga?

Kan Robbie Fowler ende opp i Tippeligaen og Vålerenga? Luis Garcia synes det var trist å forlate Anfield. Crouch til City? Mihaylov klar.

Er Robbie Fowler løsningen på Vålerengas mildt sagt miserable vårsesong? Det er ikke så utrolig som det kan høres ut som. Det er viden kjent at Vålerenga jakter spillerforsterkninger før siste halvdel av Tippeliagen skal utkjempes. Vålerenga-direktør Jan Erik Aalbu utelukker ikke en overgang for klubbløse Robbie Fowler til Oslo-klubben.

- Nei, i den situasjonen vi er i nå kan vi ikke utelukke noen. Man trenger ikke være rakettforskere for å finne ut at vi trenger målscorere, men det er vel lite trolig at det blir en realitet at Fowler kommer til oss. Men for all del, så lenge han ikke har sagt nei, kan vi ikke kategorisk avvise det, sier Aalbu til ABC Nyheter.

Robbie har siden sesongslutt i England i fjor ikke mottatt ett eneste tilbud som har fristet, noe han snakket ut om i går til flere medier.

- Ikke alle klarer å skaffe seg en klubb å spille for. I den båten sitter jeg nå, uttalte Fowler mandag.

Dette kan ha fått flere lag med scoringsproblemer til å våkne og sjekke kontoen. Kan mannen som er en av Liverpools store mållegender gjennom tidene og kalt "God" av The Kop, bytte dette med "Gud" og Klanen?

32-åringen har riktignok blitt linket til en rekke klubber etter at han ble løslatt fra kontrakten med Merseyside-laget i vår. Skotske Celtic, amerikanske New England Revolution og australske Sydney FC har vært nevnt som mulige nye arbeidsgivere for spissen med 23 landskamper for England, men hovedpersonen selv avviser imidlertid det hele. Og i England er det flere klubber med penger som kunne trengt forsterkninger foran, blant dem hans tidligere klubb, Manchester City.

Aalbu i Vålerenga tror ikke Fowler blir billig om de går for ham.

- Nå har ikke vi sjekket hva det vil koste å ha Fowler knyttet til Vålerenga, men jeg regner med at Fowler ikke vil spille for knapper og glansbilder. Men ingenting i denne verden er umulig, sier han muntert.

- Trist å forlate Anfield
Luis Garcia snakker nå ut etter at overgangen til Atletico Madrid er gått i orden. Etter at han skrev under for hovedstadsklubben i sitt hjemland, snakket playmakeren om hvor trist det var å forlate Anfield.

- Jeg har store ambisjoner om å vinne trofeer i Spania, sier Garcia som forlot Liverpool og returnerte til Spania etter tre sesonger i England.

Luis mener at beslutningen om å forlate Anfield til fordel for lillebroren til Real i Madrid var vanskelig.

- Liverpool er en av de viktigste og beste klubbene i verden. De har noe av det beste som finnes av fans. Jeg har hatt fantastiske tre sesonger. Jeg tenkte lenge og vel på dette, før jeg bestemte meg for å dra til Madrid, men Liverpool vil alltid være med meg, fordi alle behandlet meg bra der, sier den sympatiske katalaneren.

Luis Garcia var med å vinne Champions League med Liverpool, men var gjennom en lang skadeperiode siste sesong.

- Jeg har vært heldig som vant Champions League med Liverpool, men jeg kunne ikke la muligheten om å vinne trofeer i mitt hjemland gå fra meg, sier Luis Garcia etter overgangen til Atletico Madrid.

Crouch til Manchester City?
Peter Crouch skal være en av flere angripere som skal være interessante kjøpsobjekter den dagen Sven-Göran Eriksson tar over som manager i Manchester City. Det er ventet at Svennis blir ny manager når thailandske Thaksin Shinawatra tar over City. Ifølge mediene får Svennis 50 millioner pund å kjøpe nye spillere for, og Crouch skal være interessante kjøpsobjekter sammen med Middlesbroughs Yakubu, Boltons Nicolas Anelka og Tottenhams Jermain Defoe. For å nevne noen. Daglig leder Rick Parry har sagt at Crouch er med i Rafael Benitez sine framtidsutsikter, men Money Talks når det er snakk om sommer og Silly Season i engelsk fotball.

Mihaylov klar
Den bulgarske U21-keeperen Nikolay Mihaylovs overgang fra Levski Sofia til Liverpool ble i dag klar. Mihaylov har skrevet under på en treårig avtale med opsjon for ytterligere to år.

- Jeg har ingen ord, dette er det største øyeblikk i livet mitt, sier 19-åringen som har en far som er president i det bulgarske fotballforbundet.

Mihaylov var i troppen til Levski, som siste sesong spilte i Champions League. Han har også A-landskamper for Bulgaria.