Frustrert over manglende uttelling

Rafael Benitez var fornøyd med spillet mot Manchester City, men innrømmet at frustrasjonen var stor over manglende uttelling. Januarkamp mot Hammers? Stopper på vei inn?

Rafael Benitez var fornøyd med spillet, men frustrert over at to poeng gikk fløyten på City of Manchester Stadium i ettermiddag. De røde produserte hele 17 målsjanser, men klarte ikke å få hull på byllen. Liverpool ble imidlertid det første laget som klarte å hindre City-scoring i en ligakamp i Eastlands denne sesongen. Men utmerket stopperspill av Richard Dunne forhindret gjestene i å ta med seg alle poengene.

- Vi er litt frustrerte over resultatet. Spillerne jobbet virkelig hardt, og vi hadde ballen mye, kontrollerte kampen og hadde 17 forsøk mot mål. Vi spilte for å vinne, og hadde fortjent alle tre poengene mot et lag som har den beste hjemmestatistikken i Premier League, var Rafas umiddelbare reaksjon etter kampen.

- Jeg foretrekker å ta med meg de positive aspektene ved denne kampen, og som lag spilte vi virkelig bra.

Hjemmekampen mot Hammers i januar?
Liverpool er nå 10 poeng bak ledende Arsenal, men har en kamp til gode på London-klubben. Sky-kommentator Martin Taylor antydet i dag at denne hengekampen, hjemme mot West Ham, skal spilles i løpet av januar, uten at dette har blitt bekreftet fra offisielt hold ennå.

- For tre kamper siden sa folk at det var umulig for oss å vinne ligaen, men det er annerledes nå og vi har fortsatt mange kamper igjen å spille. Dersom vi spiller som i dag vil vi vinne mange kamper fremover, så vi får bare se hva som skjer i de kommende månedene, uttaler Benitez til liverpoolfc.tv.

Midtstopperjakt
Alvaro Arbeloa vikarierte som midtstopper i dag, og kom bra fra oppgaven etter en litt usikker start. Benitez indikerer imidlertid til Liverpools offisielle nettsted at man satser på å bringe inn forsterkninger i denne utsatte posisjonen i løpet av transfervinduet i januar.

- Vi jobber hardt for å finne noen løsninger. Jeg tror vi er nærme med noen spillere, men inntil de har skrevet under vet du ikke hva enden på visa blir. Vi ser etter spillertyper som vil styrke oss både på lang og kort sikt, avslutter manageren.