Fulham vil låne Carson

Fulham ønsker å låne Scott Carson neste sesong. Paco Herrera kan bli UEFA-cupvinner i kveld. Nabil El Zhar utelatt fra landslagstropp.

The Daily Mail skriver i dag at Fulham ønsker å låne Scott Carson fra Liverpool neste sesong, akkurat som London-kollega Charlton gjorde denne sesongen. 21-åringen har nå returnert til Anfield etter å ha imponert stort på The Valley.

Carson selv ønsker å spille fast i Premier League, men er inneforstått med at det ikke vil skje i Liverpool så lenge Jose Reina er klubbens førstevalg. Rafael Benitez ønsker ikke å selge Carson, så det er ikke utelukket at det hele kan ende med et nytt låneopphold ved Themsens bredder.

The Daily Mail skriver at Fulham er en av tre Premier League-klubber som har kontaktet Liverpool for å bli holdt underrettet om hva som vil skje videre med Carson.

Herrera kan vinne UEFA-cupen med Espanyol
I kveld spilles UEFA-cupfinalen mellom Espanyol og Sevilla på Hampden Park i Skottland. Tidligere Liverpool-trener Paco Herrera har vært sentral i Espanyols triumfferd.

Herrera forlot stillingen som reservelagstrener og sjefsspeider i Liverpool sist sommer, for å bli fotballdirektør i La Liga-klubben. Han er en av hovedgrunnene til Espanyols oppsving denne sesongen.

Finalen byr også på en mulighet til å se Liverpool-linkede Daniel Alves i aksjon for Sevilla. Kampen blir vist direkte på SportN, med avspark kl 20.45.

El Zhar ikke med i troppen
23 spillere er tatt med i troppen til Marokkos OL-landslag til treningskampene mot Nederland 22.mai i Tilburg og Belgia 26.mai i Marrakech. Dette er forberedelser til OL-kvalifiseringskampen mot Botswana 2. juni. Nabil El Zhar er imidlertid ikke med i troppen fordi han må stå over mot Botswana etter utvisningen i forrige OL-kvalifiseringskamp.