Gammel kjenning i Marseille

Eric Gerets er blitt ny hovedtrener i Marseille etter at Liverpools neste motstander i Champions League har hatt en svak start på sesongen. Suksess for Porto og Besiktas.

Med Djibril Cissé som spiss har Marseill kun vunnet en av sine ni ligakamper denne sesongen og sju poeng betyr 16.plass på tabellen. Det har igjen medført at klubben som tok sølv forrige sesong har sparket trener Albert Emon.

Ny sjef i den franske storklubben er Eric Gerets. Den 53-årige belgieren har tidligere erfaring med å lede klubber som Standard Liege, PSV, Kaiserslauterin og nå sist Galatasaray, som Liverpool møtte i forrige sesong i Mesterligaen.

- Hans erfaring og hvordan han har levd sitt liv i Belgia, Nederland, Tyskland og Tyrkia er fortreinn som vil hjelpe vår klubb til å nå de mål som vi har satt, sa Marseille president Pape Diouf etter ansettelsen av Gerets.

Liverpool spiller som kjent mot Marseille på Anfield onsdag 3.oktober.

De to andre lagene i Liverpools gruppe i Champions League har gjort det langt bedre. 2-0 borte mot P. Ferreira i helgen gjør at Porto har femten poeng og full pott etter fem kamper i den portugisiske toppserien. Besiktas vant 3-2 hjemme mot Denizlispor, og er med 14 poeng på seks kamper nr.2 i ligaen etter Galatasaray.