García håper å rekke pre-season

Liverpools uforutsigbare midtbanespiller håper å rekke oppkjøringen til neste sesong. Rafa imponert over hvor lett Daniel Agger har tilpasset seg engelsk fotball.

Luis Garcia pådro seg en kneskade tidlig i januar, som setter han ut av spill resten av sesongen. Man er nå fullt i gang med behandlingen av kneet, og spanjolen håper å rekke oppkjøringen til neste sesong.

- Målet mitt er å være i perfekt form når pre-season starter, sier Liverpools nummer 10 til Radio Marca.

Garcia tror heller ikke Rafa forlater de røde til fordel for Real Madrid.

- Benitez har fortalt oss at vi ville vært de første som fikk vite om han hadde forlatt oss. Jeg tror imidlertid han blir, da det virker som han trives veldig godt i England, avslutter Luis Garcia.

Rafa imponert over Agger
Rafa Benitez er imponert over hvor enkelt Daniel Agger har tilpasset seg fotballen i England. Dansken har imponert etter overgangen fra Brøndby, og har de siste ukene levert flere gode forestillinger.

- Jeg vet at skandinavia og England har ganske like tradisjoner, både i fotballen og på fritiden, og derfor har Agger hatt små problemer med å tilpasse seg. Det må imidlertid nevnes at Daniel er en profesjonell spiller, som er veldig konsentrert hver kamp. Han ønsker å bli så god som mulig, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

- Dette hjelper veldig, fordi en 21-åring kan ha lett for å tenke mer på jenter, biler og slike ting, og da kan det bli vanskelig å fokusere hundre prosent på fotballen. Daniel er imidlertid veldig profesjonell.

Spanjolen benytter også sjansen til å skryte av rivalen Arsene Wenger.

- Han er en meget god manager. Man kan se store forskjeller på Arsenal før Wenger kom og Arsenal nå. Laget hans spiller til tider veldig god fotball, og han har vunnet mange trofeer med klubben, avslutter Benitez.