Garcia avviser ikke en retur til Spania

Luis Garcia kan bli nøkkelen til overgang for Torres. Rafa vurderer Nakamura. Flere interessert i Le Tallec. Wigan vurderer Zenden. Mascherano håper fortsatt på Tevez. God start for Gonzalez.

The Daily Telegraph skriver i dag at kommentarer fra Luis Garcia på spansk tv i går kan vise seg å være nøkkelen til en overgang for Fernando Torres fra Atletico Madrid til Liverpool. Djibril Cissé og Garcia har vært nevnt som spillere som var aktuelle i bytte mot Torres, og sistnevnte sa i går at han ikke var avvisende til en retur til Spania. Rafael Benitez skal imidlertid ikke være så ivrig på å skille seg ad med den lille teknikeren.

- Liverpool er i mine tanker for øyeblikket, men jeg kan tenke meg å returnere til spansk fotball en dag. Ikke til Barca, men til Atletico Madrid, skal Garcia ha svart på spørsmål om sin fotballfremtid.

Som ung spiller hadde han som kjent et suksessfullt låneopphold i Madrid-klubben.

Luis Garcia har bare 12 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool, og i en alder av 29 år er det ikke unaturlig at han nå vurderer en retur til spansk fotball dersom han blir tilbudt sikkerhet i form av en langtidskontrakt og en mer fast plass på laget enn han har hatt under Benitez i Liverpool. Det er også uklart hvilken rolle Garcia vil få i Liverpool neste år.

Rafa vurderer Nakamura
The Daily Telegraph skriver også at Rafael Benitez vurderer et bud på £4M for Celtics playmaker Shunsuke Nakamura. Japaneren skal ønske seg bort fra den skotske klubben, og Benitez skal være imponert over hva Nakamura har vist i grønt og hvitt det siste året. Det rapporteres at Atletico Madrid, Monaco og Aston Villa også er ute etter 29-åringen, som er en kar som er kjent for å gjøre mange mål fra sin midtbaneposisjon. Nakamura er også en utpreget frisparkekspert og en god tilrettelegger.

Flere klubber interessert i Le Tallec
Celtic blir på sin side i dag linket til Liverpools Anthony Le Tallec. Også Sochaux, der spilleren var utlånt sist sesong, kan tenke seg å kjøpe spilleren. Recreativo Huelva har sagt seg villig til å låne Le Tallec, og kan dermed bli gjenforent med Florent Sinama-Pongolle, men Liverpool foretrekker et salg. Også Espanyol, Fulham, Bolton og Hertha Berlin skal være interessert, ifølge det franske nettstedet Football365.

Wigan vurderer Zenden
Det rapporteres fra England at Boudewijn Zenden skal være i samtaler med Wigan om en kontrakt. 30-åringen fikk som kjent ikke fornyet sin kontrakt med Liverpool, og vil således kunne gå gratis til en ny klubb.

Flere rykter
The Times melder for øvrig at Liverpool er villige til å lytte til bud på den unge midtstopperen Gabriel Paletta, mens det i tabloidpressen kan leses at Benitez forbereder et bud på £750 000 for Athletic Bilbaos 18 år gamle vidunderbarn Mike San Jose. Det skrives også at Sunderland vil prøve seg med et nytt bud på Scott Carson en av de første dagene, som en følge av at Levski Sofias Nikolay Mihaylov nå ankommer Anfield.

Mascherano håper fortsatt på Tevez
Javier Mascherano håper fortsatt at hans tidligere lagkamerat i West Ham, Carlos Tevez, skal spille for Liverpool kommende sesong. Duoen skal i natt i aksjon for Argentina i Copa America, og Mascherano mener at det beste for Tevez vil være å flytte til Liverpool etter at turneringen er over.

- Det vil være fint å spille sammen med Carlos igjen. Akkurat nå er vi sammen i Copa America, og det er flott. Vi får se hva som skjer før neste sesong starter, siteres Mascherano i britisk tabloidpresse i dag.

- Carlos er en stor spiller, og vil være nyttig for Liverpool etter min mening. Men jeg kommer aldri til å bygge opp nok mot til å direkte be Rafa Benitez eller noen annen i staben om å hente en spiller til klubben. Dersom Benitez spør meg, ville jeg imidlertid si min mening.

God start for Gonzalez
Mark Gonzalez spilte hele kampen da to sene scoringer ga Chile en 3-2 seier over Ecuador i lagenes første kamp i Copa America. I den andre kampen tapte Brasil meget overraskende 2-0 for Mexico.

I natt er altså turen kommet til Javier Mascherano og Argentina, som åpner mot USA. Avspark i den kampen er klokken 02.50 i natt. Sendingen starter på Canal+ Sport 1 ti minutter tidligere. I nattens første kamp møtes Paraguay og Colombia.