Garcia kan bli lokkemat

Liverpool Echo tror de røde kan være interessert i å la Luis Garcia være med i en handel som kan bringe Fernando Torres til Liverpool. Darren Bent ikke lenger interessant.

Lokalavisen fastholder at Torres nå er øverst på ønskelisten til Rafa Benitez, merket angriper.  Liverpool vil neppe være interessert i å betale salgsklausulen på £27M, men avisen tror nå at Luis Garcia kan være aktuelt å gå til Vicente Calderon som en del av prisen.

Garcia har tilbrakt en sesong tidligere i Atletico Madrid, med suksess.  Spnajolen er nå skadefri igjen og en spiller som ikke er et selvfølgelig valg i en beste ellever på Anfield og en som Rafa kan føle at han kan unnvære.

Hvorvidt spilleren selv er interessert i en slik overgang vil kan man bare spekulere i.  Historien viser at slike byttehandler ikke skjer særlig ofte.

Atletico Madrid har kommet med ikke alt for overbevisende uttalelser om at man håper og tror at deres kaptein Fernando Torres blir i klubben, men linkes samtidig til andre angripere.

Ifølge Echo vil ikke Liverpool følge opp interessen for Darren Bent ytterligere.  De er ikke interessert i å betale i nærheten av de £17M Charlton skal ha.