Garcia operert

Garcia ble i går operert for sin korsbåndsskade. Rafa bekrefter kjøp for Leto. Mot overgang for McCarthy? Raul linket.

Luis Garcia ble i går operert for sin korsbåndsskade i høyre kne, melder skysports.com. Spanjolen pådro seg skaden mot Arsenal i midtuken, og Liverpool tillot den offensive midtbanespilleren å reise til Spania for å gjennomgå operasjonen på lørdag på Clinica El Pilar i Barcelona. Ramon Cugat, som i løpet av de siste årene også har gjort kirurgiske inngrep på Samuel Eto’o og Xavi, utførte operasjonen.
Garcia forventes ikke tilbake på fotballbanen før om seks måneder, og vil starte rehabiliteringen i Spania.

Benítez bekrefter overgang for Leto
Rafael Benítez bekrefter kjøpet av Sebastian Leto fra Lanus. Spilleren vil imidlertid ikke ankomme før til sommeren. Rafa sier at ytterligere 3-4 klubber, tre spanske, var etter kantspillerens signatur, deriblant River Plate og Real Betis. Han tror at Leto vil ta steget opp på det argentinske landslaget en gang i fremtiden. Spilleren har de kvaliteter klubben ser etter i unge spillere. For øvrig nevner han at nyervervelsen Emiliano Insúa er en god spiller med god mentalitet. Benítez takker speideravdelingen for godt arbeid.

Mot kjøp av McCarthy?
Liverpool Echo melder at Liverpool nærmer seg en overgang for den 16-årige angriperen James McCarthy fra Hamilton Academicals. Spilleren ble nylig uttatt i den irske U17-troppen til to privatlandskamper mot Italia i februar.

Raul linket
Den spanske sportsavisen AS skrev i går på sin forside at Liverpool er interessert i å hente Raul fra Real Madrid, men det skal imidlertid først være aktuelt til sommeren. Rafael Benítez og Raul skal kjenne hverandre godt fra tiden Rafa var juniortrener i den spanske hovedstadsklubben. Spekulasjonene ble intensivert etter at 29-åringen har vært til stede under kamper på Anfield. Rauls fremtid på Santiago Bernabeu er usikker etter at han sliter med å være blant Fabio Capellos utvalgte i startoppstillingene. Liverpool skal visstnok stå klare med en treårskontrakt. Rauls agent Gines Carvajal innrømmer at dersom Raul forlater Spania, så vil England sannsynligvis være hans neste destinasjon. Raul tilbakeviser imidlertid at han er på vei vekk fra Real Madrid.
- Når vi taper er det alltid mange rykter, men det eneste jeg bryr meg om er klubben, uttaler Raul til Real Madrid TV.

- Jeg er veldig fornøyd og bestemt på å fortsette med å arbeide slik jeg alltid har gjort, med håp om å avslutte i Madrid.