Gattuso peker ikke ut Gerrard

Milans aggressive midtbanespiller nekter for at han vil gå etter Steven Gerrard i kveld. Crouch håper å få spille. Luis García frustrert over å ikke kunne spille.

Gennaro Gattuso og Liverpool-kaptein Steven Gerrard har vært i heftig ordkrig i forkant av kveldens Champions League-finale. Gerrard har blant annet kalt arbeidsjernet for en pusekatt. Gattuso hevder imidlertid at han aldri peker seg ut enkeltspillere i forkant av kamper.

- Jeg ser aldri motspillere i ansiktet når jeg spiller. Jeg vet bare en måte å gjøre mitt på: Å løpe, løpe, løpe, helt til jeg ikke klarer mer, sier den hardtarbeidende midtbanespilleren.

- Calabria er mitt fødested. En fattig landsby i sør-Italia. Dermed spiller jeg med Calabrisk stil. Jeg jobber, kjemper, kriger og svetter. Aldri kommer jeg til å trekke meg fra en duell.

Den tidligere Rangers-spilleren mener Liverpool har hatt stor flaks i Champions League de siste sesongene.

- Liverpool er heldige når det kommer til straffer. De slo oss i 2005, og de klarte det igjen mot Chelsea. Folk sier at straffekonkurranse er som et lotteri, men jeg tror ikke det er det for Liverpool.


- Å vinne betyr alt
Peter Crouch håper å få spille sin første Champions League-finale i kveld.

- Liverpool hadde akkurat vunnet Champions League da jeg kom, så vi har alltid visst at det ikke er umulig.

- Jeg så kampen kampen i 2005 på TV. At Liverpool klarte å komme tilbake etter å ha ligget under 3-0, er helt utrolig. Det var et av tidenes comeback, sier spilleren som bare har Milans Kaká foran seg på toppscorerlista i CL.

- Forhåpentligvis blir vi ikke liggende under med tre mål etter første omgang i kveld.
Jeg håper så inderlig at vi vinner. Hvordan vi gjør det er irrelevant.

Den høye spissen mener fansen spilte en viktig rolle da man slo ut Chelsea i semifinalen.

- At The Kop lager mye lyd, er allment kjent. Man vet imidlertid ikke helt hvordan det er, før man har vært på Anfield på en kveld som den der vi slo ut Chelsea.

- Det var helt fantastisk å få være en del av det. Den kvelden lagde supporterne den beste stemningen jeg noen gang har opplevd.
De kan komme til å bli avgjørende i Aten i kveld, avslutter Crouch.


Frustrert Garcia tror på seier
Luis Garcia rakk å komme i trening før Champions League-finalen. Grunnet langtidsskaden han pådro seg tidligere i år, ble han imidlertid ikke registrert for europacupspill denne sesongen.
Den lille spanjolen er allikevel med som en del av laget når Liverpool i kveld jakter sitt sjette trofé i den aller gjeveste turneringen for klubbfotball.

- Jeg ble operert i Barcelona, og det gikk raskere å bli frisk enn forventet. Jeg blir spilleklar i løpet av måneden som kommer.

- Spillerne er sikre på seg selv. Vi tror alle at vi kan vinne i kveld, sier teknikkeren.

- Det er noe med denne klubben og finaler. Det virker som det er vår skjebne å vinne på en spesiell måte.

- 1-0 ville vært et bra resultat. Milan er sterkere enn i 2005, men det er kanskje vi også.
Det vil være frustrerende å se på uten å kunne spille, men slik er det å være skadet, sa semifinalehelten fra 2005.