George Gillett på banen

Lokalavisen Liverpool Echo skriver i ettermiddag at den amerikanske forretningsmannen nå fremstår som en seriøs utfordrer til DIC som mulig ny eier av Liverpool FC.

I en eksklusiv sak i Echo, riktignok uten sitater, hevdes det at George Gillett nå har lagt fram et tilbud som regnes som seriøst av David Moores, også i forhold til DIC.

Gillett skal ha brukt rekordraske tre dager på å gå igjennom alle bøkene til LFC, noe som har imponert ledelsen på Anfield.

Forretningsmannen, som bl.a. eier ishockeylaget Montreal Canadians, skal ha gjort det helt klart at han ikke har planer om å dele en stadion med Everton, noe som tidligere er blitt hevdet.  Dette gjennom at han skal ha garantert for den nye stadion i Stanley Park.  Alt dette ifølge Liverpool Echo.

DIC skal ha brukt over en måned på å finkjemme regnskapene, og et formelt tilbud var fortsatt ikke klart da Liverpool hadde et styremøte i går kveld.  Det skal nemlig ha vært årsaken til at David Moores utsatte en avgjørelse angående overtakelse av klubben.

Echo mener at David Moores vil bestemme seg for enten George Gillett eller DIC i løpet av denne uka.