Gerrard akter å signere ny kontrakt

Steven Gerrard bekrefter i dag overfor liverpoolfc.tv at han akter å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Daniel Agger ser frem mot karrierens viktigste kamp.

Steven Gerrard bekrefter i dag gårsdagens uttalelser fra Tom Hicks, om at han aldri kommer til å spille for en annen klubb.

- Jeg er i samtaler for å få forlenget min kontrakt med Liverpool, og jeg har aldri vært lykkeligere i klubben enn jeg er nå. Jeg ser frem til å få denne nye kontrakten i orden og signert. Vi må beholde alle de beste spillerne våre her, så det er viktig at flere av oss skriver under slik at vi kan være her i lang tid.

Dermed er det alt som tyder på at scouseren vil skrive under en ny langtidskontrakt med klubben i løpet av sommeren. Nå retter Liverpool-kapteinen blikket mot Aten, og Champions League-finalen.

- Jeg ser virkelig frem til finalen, og jeg har stor tro på at vi kan få med oss trofeet hjem. Milan har et fantastisk lag og vi vet det blir vanskelig. Derfor må vi finne toppformen til denne kampen, slår Gerrard fast.

- Jeg ble virkelig overrasket over at Milan danket ut Manchester United. Jeg var sikker på at United ville reise til Milano og få det resultatet de trengte for å nå finalen. Men Milan spilte utmerket og fortjente å gå til finalen.

- Jeg er sikker på at italienerne ønsker revansje for nederlaget i Istanbul. Nå får de en sjanse til det, men jeg og de andre på laget vil være klare til dyst. Vi ser frem til kampen. Milan har noen kvalitetsspillere som Gattuso, som jobber virkelig hardt for laget. Men jeg tror likevel at vi kan slå dem.

- Det har nesten ikke gått opp for meg ennå at vi er i en ny Champions League-finale. Men vi vil nok skjønne det når vi setter oss på flyet til Aten. Vi har et par ligakamper igjen før vi starter forberedelsene til finalen. Vi må prøve å vinne dem og bli nummer tre i ligaen. I Aten har vi ingenting å frykte, ettersom vi har vært i en finale og vunnet før. Vi har en fantastisk lagånd, og spiller virkelig bra i Europa, og vi har en av de beste managerne i verden. Derfor tror vi at vi kan vinne igjen.

- Vi kjenner til Milans styrker og svakheter, og vi vil studere dem på video før kampen i Aten. Vi satser på solid forsvarsspill i finalen, slik vi pleier å gjøre i Champions League.

Agger er sterk i troen
Daniel Agger har stor tro på at Liverpool kan vinne den gjeveste Europacupen for sjette gang i Aten. Dansken innrømmer at spenningen sitrer i kroppen allerede med tanke på finalen mot Milan, og nå venter han utålmodig på å få spille den største kampen i sin karriere.

- Dette er uten tvil den største kampen jeg har vært involvert i. Jeg vet vel egentlig ikke hvor stort dette er før jeg løper ut på Olympiastadion i Aten, men jeg er virkelig spent og opprømt før denne kampen. Normalt sett er jeg ganske avslappet og rolig, forteller midtstopperen til liverpoolfc.tv.

- Selvsagt er vi i stand til å vinne Champions League også i år. Vi må ha tro på at vi kan greie det. Hadde vi ikke hatt det, ville vi ikke ha slått ut Barcelona og Chelsea på vei til finalen heller, uttaler dansken.

- Det har vært noen herlige dager i klubben nå. Etter kampen mot Chelsea dro vi på byen og feiret. Nå håper jeg bare vi kan feire etter kampen i Aten også, avslutter Agger.