Gerrard avanserer på landslagsliste

Steven Gerrard nærmer seg å være den som har spilt flest landskamper som helrød. Hyypiä og Riise også på topp ti. Xabi Alonso optimistisk på Spanias vegne.

57 landskamper for Stevie G
Nettstedet ynwa.tv skriver at Steven Gerrard nå tangerer Sami Hyypiä på 4.plass over de fra Liverpools som har spilt flest landskamper mens de har hatt arbeidsplass Anfield.  Scouseren har ti kamper igjen før han tar igjen Ian Rush på lista.  John Arne Riise har totalt 61 kamper for Norge, hvorav 54 er spilt etter at han kom til Liverpool i 2001.

Topp 10:
1. Ian Rush, Wales (67)
2. Michael Owen, England (60)
3. Emlyn Hughes, England (59)
4. Steven Gerrard, England (57)
4. Sami Hyypiä, Finland (57)
6. Ray Clemence, England (56)
7. Kenny Dalglish, Skottland (55)
8. John Arne Riise, Norge (54)
9. Ronnie Whelan, Irland (51)
10. Stig Inge Bjørnebye (50)
10. Phil Neal (50)


Xabi ser fram til ferie
Spania kjemper med Sverige og Nord-Irland i toppen av gruppe F i EM-kvalifiseringen.  To programmessige seire mot Latvia og Liechtenstein konsoliderte stillingen til Xabi Alonso & Co.  Xabi spilte hele den siste kampen, sammen med Pepe Reina, og ser optimistisk på fremtiden like før han reiser på en velfortjent ferie.

- Vi begynte godt mot Liechtenstein, vi skapte sjanser og måtte være tålmodige, men det var synd at vi ikke scoret flere mål.  Målet før de to siste kampene var å sikre oss seks poeng.  Det klarte vi, men vi kunne ha scoret mer.

- Nå reiser jeg på ferie, hvor jeg drar tilbake til vårt hus i San Sebastian.  Jeg kommer til å kose meg på stranda, besøke venner og familie, og koble helt av.