Gerrard banens beste mot Chelsea

Røde supportere verden rundt har stemt frem Steven Gerrard som Liverpools beste mot Chelsea. Torres håper på godt Atletico-år.

Liverpools offisielle nettside har i år en vote etter hver kamp, der supportere kan stemme frem kampens tre beste Liverpoolspillere. Samtidig har siden en jury som stemmer frem sine tre beste.
Mot Chelsea ble stillingen slik:

Liverpoolfc.tv's jury:

3p: Steven Gerrard

2p: Fernando Torres

1p: Jermaine Pennant

Supporterne har stemt frem:

3p: Steven Gerrard

2p: Fernando Torres

1p: Jermaine Pennant.


Vi gav Steven Gerrard banens beste, mens Torres var den andre spilleren som fikk 8 på spillerbørsen etter søndagens kamp. Det virker dermed som flere er enig i vår vurdering.


Torres håper på suksess for gamleklubben
Selv om Fernando Torres nå er Liverpoolspiller, og konsentrerer seg hundre prosent om jobben han gjør i sin nye klubb, har han fortsatt sterke følelser til sin gamle klubb.
I dag presiserer han at han håper klubben går mot et godt år, og at trener Javier Aguirre og hans menn går et år i møte som ikke byr på for høyt forventningspress.
Torres, som forventes å spille mot Hellas denne uken, ankom Madrid i dag med et smil rundt munnen.

- Det virker som det går fremover i klubben, og forhåpentligvis vil laget fungere godt denne sesongen.
Sesongen i Spania er lang og tøff, og jeg håper at spillerne ikke vil la seg affisere av forventningspresset som vil møte dem.

- De har satt sammen et meget godt lag, og jeg håper de vil oppnå suksess i år, avsluttet angriperen som kjørte karusell med Chelsea-forsvaret da han gav Liverpool ledelsen i 1-1 kampen på søndag.