Gerrard berømmer Mascherano

Liverpools kaptein sier at nyervervelsen er en av de beste unge spillerne i sin posisjon i verden. Rushie mener at nøkkelen er å stoppe Uniteds vinger. McAllister klar for å bli manager igjen.

Javier – en kvalitetsspiller
Steven Gerrard sparer ikke på rosen da han omtaler sin nye lagkamerat Javier Mascherano.  Argentineren hadde en god debut mot Sheffield United sist lørdag, og når kamper mot Manchester United og Barcelona skal spilles i løpet av en halv uke kan Rafa Benitez bli fristet til å rokkere på den sentrale midtbanen.  Kvartetten Gerrard, Alonso, Sissoko og Mascherano kan matche det meste og det vil ikke være utenkelig at manageren bruker tre av fire i begge de to toppkampene.

- Han er en klassespiller, slår ganske enkelt Steven Gerrard fast i sin omtale av Javier Mascherano til LFC Magazine.  – Han er en av de beste unge spillerne i verden i sin posisjon, noe som gjør hva som skjedde med ham i West Ham så overraskende.

- Han har trent med oss en stund og en kan se at han har kvaliteter.  Han gir manageren flere muligheter på midtbanen og jeg er sikker på at han vil bli en fin styrke til stallen.  Han har alt som skal til for å bli en suksess i Liverpool.

- Han er bevegelig, han slår intelligente pasninger og han kan trå til når det er behov for det.  Jeg så en del på Argentina i VM og han var en av de beste spillerne de hadde.  Folk skrøt av dem i gruppespillet og mye av årsaken var måten Javier kontrollerte kampene på.


- Stopp Giggs og Ronaldo!
Scoringslegenden Ian Rush slet lenge med å finne nettmaskene i hatoppgjørene mot Manchester United, noe Rushie mener skyldes en utmerket Paul McGrath.  Til Sky Sports News sier waliseren at dersom Liverpool skal vinne lørdagens kamp må de først og fremst stoppe det skytset som bortelaget besitter på flankene.

- Hvis Liverpool kan greie å holde Giggs og Ronaldo i sjakk, da tror jeg de har en stor sjanse til å vinne.  De vil også ha supporterne i ryggen og dette er uansett alltid en kamp med fantastisk atmosfære.  Det at begge klubbene har slike lidenskapelige supportere bidrar til at dette er en av de klassiske kampene.


Macca vil tilbake
Gary McAllister trakk seg som manager i Coventry da hans kone fikk kreft og siden tapte kampen for livet.  Den populære skotten stod igjen som eneansvarlig for to unge sønner.  Liverpool tilbød ham en jobb på klubbens ungdomsakademi, men populære Gary Macca ønsket ikke å bryte opp familien fra deres tilholdssted i Midt-England.

Senere har McAllister jobbet i media, ved siden av en trenerjobb for det skotske landslaget.  Da Skottland nylig utnevnte en ny manager var den tidligere midtbanespilleren en av favorittene til jobben.  Gary sier nå at han var skuffet over ikke å få stillingen, og at han er klar til å ta steget ut i manageryrket igjen.

- Jeg var skuffet over å ikke få den skotske landslagsjobben.  Det sier seg selv, jeg er en person med konkurranseinnstinkt.  Jeg ønsket å fortsatt være en den av landslaget, men forbundet gikk for Alex McLeish, som er en mer erfaren manager enn det jeg er.

- Det var uansett hyggelig å være en del av det tidligere trenerteamet og du vet aldri hva som vil skje i fremtiden.  Nå er jeg veldig interessert i å komme tilbake som manager i engelsk fotball.

- Det er mange gode managere uten arbeid for øyeblikket.  Fotballen er en tøff bransje og det er ingen garanti for at noe vil dukke opp med det første.  Skulle det rette sjansen komme, vil jeg ta den.  Det er det fotball handler om, å ta de rette avgjørelsene på de rette tidspunkt.