Gerrard brakk tåa - men spiller mot Chelsea

En røntgenundersøkelse i dag avslørte at Steven Gerrard har brukket en tå. Han vil sannsynligvis spille mot Chelsea på søndag likevel, men må trolig ta et par ukers pause etterpå.

Steven Gerrard kommer trolig til å trosse smertene og spille mot Chelsea på søndag, trass i at han brakk en tå mot Toulouse i går.

Røntgenundersøkelsen i morgentimene avslørte at Liverpool-kapteinen pådro seg et mindre brudd i en tå under gårsdagens kvalifiseringskamp til mesterligaen i Toulouse. Det skal dreie seg om et "pent" brudd.

- Han har fått et lite brudd i tåa. Jeg tror han vil kunne spille i helgen. Det eneste problemet er at han må ta en pause etterpå, dersom han presser seg gjennom denne kampen, bekrefter Rafael Benitez til liverpoolfc.tv.

- Jeg har snakket med legen, og han sa at det ikke medførte noen stor risiko for Steven å spille på søndag, men uansett er det alltid en liten risiko for at det vil medføre komplikasjoner.

Benitez antyder at Gerrard vil behøve en pause på en uke eller to dersom han spiller mot Chelsea. Dermed virker scouseren å være uaktuell for Englands privatlandskamp mot Tyskland 22.august.

- Dersom vi bestemmer oss for å benytte ham mot Chelsea, vil det ikke være gunstig å benytte ham på en stund etterpå. Da kan skaden bli forverret. Jeg må snakke med Steve McClaren, men jeg tror han vil forstå at det medfører for stor risiko å la Steven spille mot Tyskland. Han vil kunne trene, men han vil ikke slutte seg til England-troppen, konkluderer spanjolen.