Gerrard er kampklar

Steven Gerrard er friskmeldt fra tåbruddet, og er klar for å møte Russland på onsdag. Også Crouch er tilbake til kampen, etter å ha vært suspendert.

Det var nok mange røde som var bekymret da Stevie G haltet av banen i Englands 3-0 seier mot Israel på lørdag. Like etter midnatt var kapteinen ute og beroliget oss, da han kunne fortelle at det kun var krampe, på grunn av manglende kamptrening. Liverpool-kapteinen erklærer nå seg selv som friskmeldt, og klar til å møte Russland på onsdag.

- Tåa er bra, og det har ikke vært noen etterreaksjoner fra lørdag. Jeg er klar til onsdag, og er veldig fornøyd med hvordan tåa er for øyeblikket, sier Gerrard til Daily Mail.

- Jeg har vært i dialog med Rafa hele uken, og han har forhørt seg om hvordan tåa er - men gratulerte oss også med kampen mot Israel. Han vet hvor mye jeg ønsker å spille på onsdag.

Ellers er Peter Crouch tilbake, etter at han var suspendert mot Israel. Det er ventet at Liverpool-angriperen vil ta Emile Heskeys plass ved siden av Michael Owen i angrepet.