Gerrard er sliten

Steven Gerrard innrømmer at han er sliten etter en lang sesong, og ser frem til ferie. Crouch frustrert. Fowler til Amerika? Røde landslagsspillere gir penger til veldedighet.

Liverpools kaptein føler seg utbrent og sliten etter en vanvittig lang sesong. Nå ser scouseren frem til et par uker hvile.

- Jeg trenger virkelig en pause. Så enkelt er det, sier Gerrard til britisk presse.

- Etter fjorårets VM fikk vi bare 2 uker pause, og foran en så lang sesong med Champions League-finale og spill for England var det rett og slett ikke nok.

- Dette har vært en vanskelig sesong, men nå skal jeg gifte meg i neste uke, og får fire uker med ferie til å bli klar igjen for neste sesong.

Likevel liker Gerrard at han får spille mange kamper, selv om det gjør han sliten.

- Jo mer suksess du har, jo flere kamper må du spille, avslutter kapteinen til SkySports.

Crouch frustrert
Peter Crouch er frustrert over at han ikke klarer å beholde plassen i Steve McClarens England, og skulle ønske han spilte oftere.

- Det kan være frustrerende til tider. Jeg føler jeg har gjort det godt nok til å beholde plassen i laget, men så prøver manageren andre alternativ.

- Forhåpentligvis har jeg bevist nok nå, men suspensjonen er et tilbakeslag. Jeg ønsker å forbedre meg, og bli fast for både England og Liverpool, sier Crouch i dag i følge SkySports som siterer tabloidpressen.

Fowler til Amerika?
Robbie Fowler skal være i samtaler med MLS-klubben LA Galaxy, melder britisk tabloidpresse i dag.

Fowler skal allerede ha diskutert muligheten for en overgang med klubben, og blir isåfall lagkamerat med David Beckham.

Røde landslagsspillere med penger til veldedighet
Steven Gerrard, Jamie Carragher og Peter Crouch har sammen med resten av England-troppen bestemt seg for å donere sin landslagslønn til veldedighet.

Det er forventet at summen spillerne vil donere er £1 million, og vil bli gitt til forskjellige gode formål, inkludert The Bobby Moore Fund for Cancer Research UK over de neste fire årene.

I februar satte landslaget opp sitt eget veldedighetsfond, kjent som Team England Footballers Charity.