Gerrard får kapteinsbindet for England

Steven Gerrard blir Englands kaptein mot Estland i morgen, ettersom John Terry er uaktuell grunnet en kneskade. John Arne Riise er en av gjestene i ”Senkveld” på TV2 i kveld.

Steven Gerrard kommer til å bære kapteinsbindet for England i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Estland. Dette som en følge av at John Terry ikke kan spille, etter at Chelsea-kapteinen pådro seg en skade på onsdagens trening. Terry kan imidlertid være tilbake allerede til onsdagens kamp mot Russland i Moskva.

- John Terry måtte gjennom en røntgenundersøkelse på sitt venstre kne i dag, og vil ikke spille mot Estland i morgen, bekrefter England-manager Steve McClaren til engelsk presse.

Sol Campbell vil erstatte Terry i Englands midtsforvar.

Riise i "Senkveld"
Redaksjonsleder i Senkveld på TV2, Terje Ramberg, er svoren LFC-supporter. Derfor er det med glede han meddeler oss at John Arne Riise er gjest i kveldens utgave av programmet med Thomas og Harald.

- Riise sitter i Senkveld-sofaen sammen med landslagskompis Morten Gamst Pedersen og forteller om profflivet i England. Riise og Gamsten har også konkurrert mot Thomas og Harald, som dro til Liverpool for halvannen uke siden og utfordret fotballproffene i motocross. Hvem som vinner får vi vite i kveld, sier Ramberg til liverpool.no.