Gerrard håper han får spille

Steven Gerrard ønsker revansje mot Arsenal, og håper han får spille kveldens kvartfinale. Liverpool-linkede James McCarthy på prøve i Reading.

Steven Gerrard er desperat etter å få spille mot Arsenal i kveld, i et forsøk på å få revansje for lørdagens forsmedelige tap i FA-cupen.

- Når du taper en stor kamp, ønsker du å spille så fort som mulig igjen for å rette opp inntrykket, sier Gerrard til Liverpool Echo bare timer før kveldens kvartfinale i Carling Cup.

- Men jeg vet at manageren også har ligaen og Champions League i tankene. Uansett hvilket lag han bestemmer seg for å bruke, vil vi gjøre alt vi kan for at vi skal oppnå et bedre resultat enn på lørdag, legger han til.

- Ligacupen har nok ikke samme omdømme som andre turneringer, men den betyr uansett mye for oss. Ikke minst for de av oss som har vært med å vinne turneringen tidligere. Vi ønsker oss tilbake til Cardiff og vinne trofeet igjen, spesielt for supporterne.

Det er allerede bekreftet at Jerzy Dudek vil stå i mål i kveld. Spillere som Robbie Fowler, Danny Guthrie og Lee Peltier var med i troppen til den utsatte kampen før jul. Det gjenstår å se om de er aktuelle igjen i kveld.

- Vi var alle skuffet etter at vi røk ut av FA-cupen, men jeg har vært mye mer bitter etter andre nederlag. Muligens har det noe å gjøre med at vi vant cupen i fjor. Jeg har fortsatt finalen i fjor friskt i minne. Muligens vil skuffelsen innta meg mer når neste runde spilles, undrer Liverpool-kapteinen.

- Det har vært kamper mot Arsenal hvor vi har gått i garderoben etter å ha følt oss utspilt og utklasset. Det var ikke tilfelle på lørdag. Jeg føler ikke det er noe stort gap mellom oss og de tre andre topplagene, slik enkelte vil ha det til. I løpet av hele 2006 tapte vi for eksempel bare en kamp hjemme på Anfield, og det var mot Benfica. Klarer vi å vinne våre to neste ligakamper, kan ligaen fort bli interessant igjen også, avslutter Gerrard.

McCarthy prøvespiller i Reading
Hamilton Academicals har tidligere bekreftet at Liverpool har lagt inn bud på deres stjerneskudd James McCarthy. Men flere klubber er ute etter den 16 år gamle skotske spissen, og akkurat nå befinner rødluggen seg på prøvespill hos Reading.

- Liverpool har kommet med et tilbud til Jamie, men han har selv ikke tatt stilling til dette ennå, sier Hamilton-manager Billy Reid til Press Association.

- Nå kommer Jamie til å være hos Reading de neste par dagene, og jeg er på vei dit nå. Reading er en veldrevet klubb, akkurat som Liverpool. Det er så mye interesse for Jamie akkurat nå, men vi har det ikke travelt med å selge ham. Dette kommer han til å ta som det kommer, og så vil han ta den avgjørelsen som er den rette for seg, legger han til.