Gerrard hyller Fowler

Steven Gerrard hyller i dag Robbie Fowler, og sier at spissen vil bli savnet av lagkameratene neste sesong. Stor finalefest i Spikersuppa 23.mai.

Steven Gerrard hyller i dag lagkamerat Robbie Fowler og hans spisskompetanse i ordets rette forstand.

- Det finnes ikke mange spisser av den typen Robbie representerer, verken i England eller i Europa. På topp var han en av de beste avslutterne verden har sett. Han tok trøye nummer 9 fra Ian Rush og klarte å fylle den. Jeg kan ikke gi han en større hyllest enn det, uttaler Liverpool-kapteinen til Echo.

- Trøye nummer 9 i Liverpool er en av de mest prestisjefylte, og det har vært fint å se Robbie bruke denne trøya igjen. Den som er så heldig å få denne trøya neste år vil ha en nesten umulig oppgave med å fylle skoene til Robbie. Er vedkommende halvparten så god som Robbie har vært for denne klubben, vil det være en stor spiller, legger han til.

- Jeg vet at Robbie har jobbet hardt for å bli involvert i Champions League-finalen, og jeg ser ikke bort i fra at han vil få spilletid. Alle lagkameratene vil savne ham neste sesong, både på og utenfor banen. Det var ingen i klubben som var gladere enn meg da vi kjøpte ham tilbake, forteller Gerrard.

- Robbie hører til her. En av grunnene til at han har blitt en legende er at folk ikke kunne slutte å assosiere ham med Liverpool selv etter at han reiste herifra første gangen. Når vi spilte store kamper mot Everton og Manchester United, eller i Champions League, vanket det garantert tekstmeldinger fra Robbie der han ønsket oss lykke til eller der han gratulerte oss med et godt resultat.

- Alle vet hvor høyt han elsker klubben, og derfor har han også hatt et så godt forhold til supporterne. Han har alltid jobbet hardt og været meget profesjonell. Ettersom han har vært vant med å spille hver helg, må det ha vært tøft for ham å vente tålmodig på sine sjanser denne sesongen. Men han har gått foran som et eksempel til etterfølgelse for oss alle. Den som skal fylle hans sko, vil få det tøft, slår Gerrard fast.

Bookmakerne håper på Milan-seier
Engelske bookmakerne må betale ut hele £1M dersom Liverpool skulle slå AC Milan i Aten. Det melder Liverpool Echo. Spillegale engelskmenn har satset store summer på at de helrøde skal gjenta bedriften fra Istanbul, og Ladbrokes melder at 80% av de som har satt penger på finalen har tippet på Liverpool-seier.

Oslo skal farges rød igjen!
Som vanlig blir det arrangert finalefest i Spikersuppa i mai. I år faller festen på onsdag 23. mai, og det er bare å være med på sesongens absolutte høydepunkt: Champions League Finalen!

Supporterklubben har i samarbeid med Andys Pub, Saras Telt og SportsCafén laget et opplegg hele dagen og ut til de sene nattetimer. Saras Telt åpner kl 11 og de to andre følger etter.
 
Disse tre stedene ligger rett ved siden av hverandre rundt Spikersuppa, så her blir det mye synging, mye rødt og en kjempestemning! Saras Telt og SportsCafén har tilbud på hhv  ScousePizza og GerrardBurger, samt at alle tre stedene har rabatt på flytende voksenbrus.

Det blir vist Liverpool-DVD’er og spilt Liverpool-musikk som oppladning til den store kampen som har avspark kl 20.45.  

Erfaring fra tidligere finaler viser at det lønner seg å være tidlig ute!

NB: Alle de tre nevnte utestedene opererer med 20 års aldersgrense.