Gerrard kaptein mot Kroatia

John Terry kommer ikke til å spille for England i morgen, selv om han trente i dag. Dermed blir Steven Gerrard kaptein i den helt avgjørende EM-kvalifiseringskampen på Wembley.

Steven Gerrard vil igjen lede England som kaptein, i morgendagens helt avgjørende EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia på Wembley. Det er klart etter at det ble bekreftet at kampen kommer for tidlig for Chelseas John Terry, selv om midtstopperen trente sammen med de andre spillerne i dag.

- Jeg har snakket med John, og han sier han ikke er klar for spill ennå. Men han vil være tilstede og prøve å inspirere oss andre, sier Gerrard til Sky Sports News.

Kapteinen tror ellers at Peter Crouch vil blomstre i rollen som ensom spiss for Steve McClarens mannskap, dersom landslagssjefen går for 4-5-1 formasjonen som så mange ymter frampå om.

- Jeg er sikker på at Peter kan håndtere en slik rolle, og det er opp til oss andre å sørge for at han ikke blir isolert på topp.

- Israel har kastet en livbøye til oss, og nå er vi 100% fokuserte på denne kampen. Nå er det på tide at vi leverer varene ute på banen.

- Jeg er veldig stolt over å få være kaptein for dette laget. Dette er trolig den viktigste kampen jeg har vært kaptein for England i, men jeg har vært kaptein for Liverpool i nok store kamper til å vite hva det dreier seg om. Kommer vi av banen i morgen kveld vel vitende om at vi har kvalifisert oss, vil det være stort, avslutter England-kaptein Gerrard.