Gerrard klar for England

Steven Gerrard har friskmeldt seg til neste ukes EM-kamper. Sjansene øker for Jamie Carragher. Martin O’Neill også skuffet. Andriy Voronin matchvinner for Bayer Leverkusen.

Ingen problemer for Stevie G
Liverpools kaptein ble byttet ut noen minutter før slutt på Villa Park i ettermiddag, etter å ha spilt en skuffende kamp men også fått et par smeller.  Gerrard avviser imidlertid at et spark på leggen er noe problem før EM-kamper mot Israel og Andorra.

- Jeg kommer til å bli klar.  Det er bare et spark og ikke noe å bekymre seg over.

Gary Neville skadet seg for Manchester United på lørdag og England er nærmest ribbet for backer før den viktige kampen mot Israel på lørdag.  Micah Richards er også skadet og meget tvilsom til kampen, mens man fra før har Wayne Bridge ute med skade og Ashley Cole suspendert.  Dermed ser det ut til at Jamie Carragher er førstevalget til en av backplassene, enten det blir på høyre eller venstre.

O’Neill mente det var straffe
0-0 kampen på Villa Park mellom Aston Villa og Liverpool var av det slaget at den bør gå i glemmeboken så fort som mulig.  Rafael Benitez uttalte etter kampen at det eneste positive fra hans ståsted var at man fikk et poeng på en dårlig dag, og Martin O’Neill var heller ikke fornøyd med sitt lag selv om han mente at de ble snytt for straffe rett før pause.

- Vi spilte ikke bra og det ble mer sjakk enn underholdende fotball.  Vi var hjemmelaget og det var opp til oss å angripe bedre enn hva vi gjorde.  Vi manglet en del selvtillit.

- Det ironiske er at vi har spilt mye bedre tidligere og ikke fått noe ut av kamper, men vår jobb er å spille bedre på hjemmebane.

- Jeg har sett straffesituasjonen om igjen og det så definitivt ut som et straffespark for meg.

Voronin scoret igjen
Etter en scoring og involvert i ytterligere to mål mot Lens i midtuka, bekreftet Andriy Voronin formen hjemme mot Borussia Mönchengladbach i dag.  På overtid scoret ukraineren for Bayer Leverkusen det som ble det eneste målet hjemme på BayArena.  Voronin er som kjent klar for Anfield fra sommeren av.

I spansk La Liga ble for øvrig Antonio Barragan helt to minutter før slutt, da han som innbytter scoret målet som gjorde at Deportivo La Coruna vant 1-0 hjemme mot Getafe.