Gerrard likte innstillingen

Steven Gerrard mener at innstillingen til hans lagkamerater ble utslagsgivende mot Marseille. Jamie Carragher syntes det var en av de beste kampene han noensinne har spilt i.

Steven Gerrard mener at Liverpools "cupfinalementalitet" ble utslagsgivende da de røde nådde 1/8-finalen i Champions League i kveld.

- Det viktigste ordet i teamtalken var cupfinale. Når manageren sier at dette er en cupfinale-situasjon, så vet du at du må gi alt du har. Fra målvakten til spissene, alle gjorde jobben sin. Vi gjorde det vanskelig for oss selv i denne gruppen, og vi er skuffet over at vi måtte vente helt til siste kamp før vi klarte å gå videre, uttalte Liverpool-kapteinen til ITV Sport etter kampen.

- Vi måtte prestere, og det var en forestilling full av karakterstyrke og hard jobbing. Vi visste vi hadde kvalitetene som skal til, og vi er fornøyd med spillet vårt.

Lagkamerat Jamie Carragher mente kampen var en av de beste Liverpool-kampene han har vært involvert i.

- Dette er der oppe med de største resultatene vi har oppnådd. De to tidlige målene satte oss i førersetet. Vi endte opp som fortjente vinnere, og nå er vi bare lettet over å være med i trekningen for cupspillet.

Verken Gerrard eller Carragher ønsket å svare på spekulative spørsmål rundt managerposisjonen på Anfield.

- Vi spillere må konsentrere oss om jobben ute på banen. Hva situasjonen måtte være mellom manageren og eierne vedgår bare dem. Begynner du å konsentrere deg om ting utenfor banen vil det påvirke spillet ditt. Vi konsentrerer oss bare om fotballen, svarte Gerrard.

Heller ikke Benitez ønsket å kommentere om seieren hadde ført til at han nå har en bedre forhandlingsposisjon overfor eierne.

- Jeg har tenkt kun på kampen, og nå tenker jeg på United-kampen. Jeg vil prøve å jobbe med spillerne og staben og fokusere på å vinne den kampen. Jeg tenker ikke på pengene. I Champions League tenker jeg nå på neste runde.

- Laget mitt gjør fremskritt og spiller bedre for hver uke. Jeg er fornøyd både med måten vi angriper oss og forsvarer oss på. Dette er gode tider. Vi spiller godt og med selvtillit. Det spiller ingen rolle hvem vi møter nå.

Marseille-trener Eric Gerets var ikke like fornøyd etter kampen.

- Denne kampen må vi bare glemme. Scoringen vil slapp inn helt til å begynne med i kampen gjorde at vi kom skeivt ut. Laget var i sjokk og klarte aldri å komme til hektene igjen. I andre omgang satte vi inn en spiss, men det forandret ikke på mye.

- Du kan ikke mannsmarkere en spiller som Gerrard. Du må prøve å sonemarkere ham. Valbuena måtte løpe en ekstra mil på grunn av dette. Han er en av Europas beste og viste det i kveld.

- Vi hadde skjebnen i egne hender, og hadde våre fans i ryggen. De ventet at vi skulle kvalifisere oss, så resultatet var skuffende etter en så god start på gruppen, uttalte midtbanespilleren Lorik Cana.

- Nå må vi glemme denne kampen og foskuere på å returnere neste år. Etter åpningsmålet til Liverpool ble det veldig vanskelig for oss. Vi hadde ballen mye, men de er et fantastisk lag. Etter at de gikk opp i en tomålsledelse gikk alt deres vei.