Gerrard og Carragher på TV i kveld

Liverpools lokale superduo spiller på Europa XI i kveld, og blir vist på bl.a. Eurosport. ”Taktikeren Rafa kan avgjøre kvartfinalen i CL.” Samarbeid med juniorliga i New York.

Oppvisningskamp på skjermen
Jubileumskampen til Manchester United i kveld vil huse en rekke verdenstjerner, og hvor Steven Gerrard og Jamie Carragher representerer Liverpool FC.  Kampen vises på flere TV-stasjoner, bl.a. live på Eurosport og i opptak på ViasatSport2.  Sjekk vår ajourførte oversikt over TV-kamper.


Lawrenson tror på Rafa og hans menn
Den tidligere midtstopperen Mark Lawrenson skriver i sin spalte i Liverpool Daily Post at han tror den taktiske kløkten til Rafael Benitez kan bli avgjørende i kvartfinalene mot PSV, og at det blir viktig å score i Eindhoven.

”Liverpool vil gå til kvartfinalen med mye selvtillit etter å ha slått ut Barcelona, og det er ytterligere et pluss at man spiller borte først.  Liverpool er alltid på jakt etter et bortemål og syv at de åtte lagene som gikk videre forrige uke scoret i deres bortekamp.

Ronald Koeman har allerede en skalp mot Liverpool da han ledet Benfica og jeg er sikker på at han vil gjøre det vanskelig for mannskapet til Rafael Benitez.  Hans lag har ofte lynhurtige spillere, men de liker å spille med mange mann bak ballen og spille kontringsfotball.

Benitez viste igjen hvilken mesterlig taktiker han er mot Barcelona.  Han vil ha sett mange kamper fra Nou Camp hvor gjestene bare spilte med en mann på topp og dermed inviterte Barcelona til å angripe dem.  Rafa valgte isteden å spille med to mann fremme og angripe.”


De røde ser mot USA
Med amerikanske eiere og en sponsor i Adidas som er tungt inne på markedet ”over there” er det trolig bare et av flere tiltak, når det bekreftes et samarbeid mellom Liverpool og en juniorliga i New York.

”Long Island Junior Soccer League” (LIJSL) huser mer enn 70.000 unger og sammen med lokale trenere vil de kunne nyte godt av ekspertisen til LFC, inkludert stab fra klubbens ungdomsakademi.  Steven Gerrard blir brukt som blikkfang da han på vegne av Liverpool ser fram til prosjektet.

Det hele blir støttet av Adidas, som er sponsor både for Liverpool og LIJSL.  ”Dette strategiske samarbeidet vil gjøre det mulig for Liverpool å utvide sin merkevare i de forente stater gjennom en av de mest innflytelsesrike ungdomsligaer i Amerika, mens den på samme tid gjør at LIJSL kan lære fra en av verdens mest suksessrike klubber, sier Aaron Barrett fra Adidas i Amerika.