Gerrard på «uefa.com Team of the Year»

Uefa.coms lesere har stemt fram Gerrard på årets lag i Europa. Overgangssummen for Potter kan trolig øke til £525000. Forfall fra Gaughan og Collins. Billettinfo West Ham.

Steven Gerrard har ristet av seg sterk konkurranse fra Barcelonas Lionel Messi og Manchester United Cristiano Ronaldo, og tatt plass på ”uefa.com Team of the Year”. Liverpool-kapteinen har blitt stemt inn som den beste høyrevingen av uefa.coms lesere. Nesten fire millioner stemmer har blitt avgitt. Totalt er det tre spillere fra Premier League på laget.

uefa.com Team of the Year
Gianluigi Buffon (Juventus)
Gianluca Zambrotta (Barcelona)
Fabio Cannavaro (Real Madrid)
Carles Puyol (Barcelona)
Philipp Lahm (Bayern München)
Steven Gerrard (Liverpool)
Cesc Fabregas (Arsenal)
Kaká (AC Milan)
Ronaldinho (Barcelona)
Thierry Henry (Arsenal)
Samuel Eto'o (Barcelona)


Overgangssummen for Potter kan trolig øke til £525000
Sportinglife melder at Liverpool kan få inntil £525000 fra Wolverhampton for Darren Potter. I utgangspunktet koster midtbanespilleren £250000, men dette beløpet kan visstnok stige til £525000 etter diverse kriterier. Potter har signert en kontrakt på tre og et halvt år med Midlands-klubben.
- Det ser ut til å ha tatt en mannsalder. Nå når avtalen er i boks, er jeg utrolig glad, uttaler Potter til Wolverhamptons offisielle nettsted.
- Jeg har likt stedet helt siden jeg kom. Guttene er en herlig gjeng, sjefen og treningsstaben førsteklasses og fansen har vært fabelaktig.
- Noen spør kanskje hvorfor jeg forlot en Premier League-klubb som Liverpool for å spille i Championship, men det er fordi jeg ser Wolves som en klubb for øverste divisjon. Jeg skal gjøre alt i min makt for å få dem dit.

Forfall fra Gaughan og Collins
De irske U17-landslagsspillerne Laurence Gaughan og Michael Collins har meldt forfall til neste ukes dobbel-landskamp mot Italia i Dubln. Den tredje Liverpool-spilleren, Shane O’Connor, er fortsatt med 18-mannstroppen.

Billettinfo West Ham borte
Billettkontoret opplyser at kampbilletter til bortekampen mot West Ham tirsdag 30.januar nå er tilgjengelig for alle sesongkortholdere.