Gerrard prøvde å fiske Henry

Steven Gerrard sier at han prøvde å overtale Thierry Henry til å komme til Merseyside, mens kapteinen mener at Carra vil være bedre rustet til å bli manager.

I et intervju med Liverpools egen hjemmeside sier Stevie G at han ønsket at Henry skulle velge Liverpool når han besluttet å forlate London, men at spissen var bestemt på å reise til Barcelona.

- Jeg sendte ham noen tekstmeldinger hvor å sjekke om han kunne tenke seg det, sier Gerrard om spilleren han har stor respekt for.

- Jeg ville ha elsket å ha sett ham i en Liverpool-trøye, akkurat slik som fansen ville det. Han ønsket imidlertid å spille i Spania, for Barcelona, og du må bare akseptere det. Han har imidlertid alltid vist at han har mye respekt for Liverpool. Han har alltid snakket i rosende ordelag både om meg og klubben.

- Han er nå i ferd med å etablere seg i Barcelona og jeg er sikker på at han igjen vil bevise at han er en av de beste spillerne i verden.

Steven antyder at han ikke vil kunne si nei om noen en gang i fremtiden spurte om han ville bli manager i Liverpool, men at lagkamerat Jamie Carragher nok vil være en mer trolig kandidat.

- Hvis jeg var kvalifisert til å gjøre det, ville det være umulig for meg å ikke akseptere på bakgrunn av mitt samhold med klubben og supporterne. Jeg tror likevel Jamie Carragher har en større sjanse enn meg. Det kan være at han elsker fotball mer enn meg, og han studerer spillet nøyere enn meg. Slik sett vil han kanskje være bedre forberedt enn meg.