Gerrard skadet

Gerrard fikk seg en smell da England knuste Israel, og måtte byttes ut. Det så ikke ut til å være den mye omtalte tåa. Uavgjort for Voronin.

Det var etter snaue 70 minutter ut i dagens kamp at Steven Gerrard lå nede med tydelige smerter etter en duell med lagkamerat Yossi Benayoun. Kapteinen kom seg på bena, men haltet, og klarte ikke jogge det av seg. Det så ut til å være den motsatte foten fra der tåskaden til kapteinen sitter som fikk det, og vi venter nå på rapporter om hvor alvorlig skaden kan være. Dette er neppe populært hos Rafa Benítez, ettersom han rådet Steve McClaren til å hvile scouseren på grunn av den brukne tåa.

Uavgjort for Voronin
Det ser ut til å bli tøffere og tøffere for Andriy Voronin og hans Ukraina med tanke på EM-spill neste sommer. Tidligere i uka uttalte spissen, som står med tre mål på sine tre siste kamper for Liverpool, at man burde ta med seg minst fire poeng fra møtene med Georgia og Italia. I dagens kamp mot Georgia startet det lovende, og gultrøyene tok ledelsen etter kun ni minutter spill. Et baklengs i nest siste spilleminutt, gjør at Ukraina nå må ta tre poeng mot Italia i midtuka, om det fortsatt skal være håp om kvalifisering.