Gerrard sliter fortsatt med tåa

Liverpool Echo melder at Steven Gerrard fortsatt sliter med den skadde stortåa, og kapteinen vil trolig ikke bli spilleklar til lørdagens kamp mot Derby. Voronin var skadet. Neppe flere spillerkjøp.

Chris Bascombe i Liverpool Echo melder i dag at Steven Gerrard er i ferd med å tape kappløpet med tiden for å bli skadefri i tide til å spille i lørdagens kamp mot Derby på Anfield. Liverpool-kapteinen har fortsatt smerter i stortåa på høyrefoten, og dersom han skal kunne spille må han få en ny smertestillende sprøyte som den han fikk før kampen mot Chelsea.

Manager Rafael Benitez innrømmer overfor lokalavisen at det er lite sannsynlig at han kommer til å risikere stjernespillerens helse i denne kampen.

- Vi vil trene igjen i ettermiddag, men jeg snakket med Steven enda en gang i går, og hans meldinger var ikke positive. Det blir vanskelig for ham å spille på lørdag. Legen vil fortsette å hjelpe ham, men jeg tror helgen kommer for tidlig for ham, sier Rafa.

Carragher undersøkes på nytt i dag
Jamie Carragher kommer definitivt til å stå over Derby-kampen. Han ble utskrevet fra sykehuset på tirsdag, men vil ha en ny røntgenundersøkelse av ribbeina og lungen i dag.

Voronin har vært skadet
Årsaken til at Andriy Voronin verken var på banen eller benken mot Toulouse skal være at ukraineren har slitt med en lett lårstrekk. Nå er han imidlertid friskmeldt igjen.

- Voronin hadde ikke store problemer, men vi valgte å være forsiktige og ikke bruke ham mot Toulouse. Fabio Aurelio og Harry Kewell blir også bedre for hver dag som går, og vi håper å ha dem tilbake i troppen snart, sier manageren.

Neppe flere kjøp
Benitez skal ha brukt gårsdagen til å tråle markedet etter defensive forsterkninger, men Echo melder at det nå er usannsynlig at Liverpool kommer til å være involvert i transferaktivitet av betydning før vinduet stenger ved deadline i morgen.

- Vi kommer kanskje til å gjøre avtaler for noen av våre unge reserver, men det er alt, bekrefter Benitez.

- Vi sjekket noen muligheter til å hente inn førstelagsspillere i går, men det viste seg å være veldig vanskelig å finne de rette spillerne så sent som dette. Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe noen nye spillere nå.

- Rick Parry, Foster Gillett, Eduardo Macia og jeg så på noen mulige spillere, men vi bestemte oss for at vi ikke ønsket å kjøpe en spiller bare for kjøpets skyld. Det må være den rette spilleren, og det må ikke være til tåpelige summer.

Benitez er også helt klar på at han ikke kommer til å gi slipp på Peter Crouch i løpet av transfervinduets siste timer. Han avkrefter rapportene i The Guardian, om at Portsmouth har lagt inn bud på spissen.

- Vi har ikke mottatt noe bud på Crouch. Jeg hadde i alle fall ikke hørt om noe da jeg startet arbeidsdagen. Jeg ønsker ikke å selge noen nå, og jeg har snakket med spilleren og han vet vi trenger ham.