Gerrard står trolig over mot Sunderland

Steven Gerrard står sannsynligvis over lørdagens kamp i Sunderland, på grunn av tåskaden han pådro seg i Toulouse. Skuffet Heinze følte seg tvunget til å velge Real Madrid.

Liverpool reiser sannsynligvis til Sunderland uten klubbkaptein Steven Gerrard på lørdag. Scouseren stod som kjent over gårsdagens landskamp på grunn av tåbruddet han pådro seg i kampen mot Toulouse i forrige uke. Han trenger nå hvile, slik at bruddet kan gro skikkelig etter at han spilte ved hjelp av smertestillende midler mot Chelsea på søndag.

Liverpool Echo antyder en pause på minst ti dager for Gerrard, noe som i så fall betyr at også returkampen mot Toulouse på tirsdag kan gå fløyten for kapteinen.

Klubblege Mark Waller har vært ute på landslagsoppdrag, men han vil undersøke Gerrards høyre stortå på nytt når han returnerer til Melwood i dag. Rafael Benitez skal ikke ønske å benytte kapteinen igjen før han er 100% skadefri. Dette med tanke på alle fotballen som skal spilles de kommende månedene.

Heinze følte seg tvunget til å skrive under for Real Madrid
Gabriel Heinze skal ha følt seg tvunget til å skrive under for Real Madrid, etter at Premier League nektet ham en overgang til Liverpool. Det skriver Liverpool Echo i dag. Manchester United skal ha tatt et tap på £1.8M ved å slippe argentineren på billigsalg til Madrid-klubben i stedet for å selge ham til Liverpool for £6.8M.

En skuffet Heinze ble rådet til å dra til utlandet, da hans rådgivere nå mente at dette var hans beste mulighet. De mente det var for stor risiko forbundet med å vente på utfallet av en appell.

Liverpool-manager Rafael Benitez var også usikker på om han kunne vente på utfallet av appellsaken, og han har åpenbart mistet tiltroen til Premier League. Echo skriver at Benitez nå vil se seg om andre steder etter defensive forsterkninger.