Gerrard trente ikke i dag

Steven Gerrard var ikke i stand til å gjennomføre en normal treningsøkt med England i dag, men har likevel forsikret Steve McClaren om at han kan spille mot Israel på lørdag.

Press Association melder at Steven Gerrard sto over dagens trening med det engelske landslaget, mens debatten om han skal spille for England i lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Israel eller ei raser videre. Rafael Benitez tviler sterkt på om hans lagkaptein er i stand til å spille begge Englands kamper den kommende uken, mens landslagssjef Steve McClaren presser på for å få gjennomslag for å benytte Gerrard i begge kampene.

Press Association hevder at Gerrard selv har forsikret McClaren om at han er i stand til å spille mot Israel på lørdag. Men spilleren er helt tydelig fortsatt ikke restituert etter tåbruddet, da McClaren lot ham drive rehabiliteringstrening i gymsalen mens resten av troppen kjørte full trening ved Arsenals treningsfelt, London Colney, i dag.

Blant de spillerne som kjørte full trening var den tidligere Liverpool-spissduoen Michael Owen og Emile Heskey. Heskey er tilbake i Englands-troppen og har en sjanse til å få sin første landskamp på over tre år.