Gerrard tror Rafa er riktig mann for LFC

I et intervju med uefa.com uttaler Steven Gerrard at han føler seg trygg på at Rafael Benitez snart vil hente ligatrofeet hjem til Anfield. Kapteinen ser også frem mot innspurten i CL.

Steven Gerrard mener fortsatt at Rafael Benitez er mannen som vil bringe ligatrofeet tilbake til Anfield. Kapteinen peker på spanjolens lidenskap for spillet og hans sans for detaljer som to viktige faktorer som gjør at han er sterk i troen.

- Benitez er en manager som spiser, puster og sover fotball. Han tenker på fotball hele døgnet. Han elsker spillet, og prøver alltid å bli bedre. Han prøver også hele tiden å sørge for at hver enkelt spiller blir bedre, uttaler Gerrard til uefa.com.

Liverpool har som kjent ikke vunnet ligaen siden 1990, og supporterne begynner å bli utålmodige. En utålmodighet som Gerrard også deler.

- Jeg har full tiltro til at Benitez vil fortsette å ta oss fremover, og bringe oss suksess. Vi har kommet langt siden Istanbul. Rafa har gjort noen lure kjøp og styrket stallen. Men vi vet vi kan bli enda bedre, slår kapteinen fast.

- Jeg synes fremtiden ser lys ut for denne fotballklubben. Rafa har sagt at dersom han mener det er en spiller som vil styrke stallen, så vil han prøve å kjøpe ham. Vi har vært et fantastisk cuplag etter at jeg begynte å spille for klubben. Utfordringen nå er å bli bedre i ligaen, og prøve å henge med i tittelkampen. Det er en grei målsetting å ha, og en spennende utfordring. Dersom Rafa klarer å styrke stallen ytterligere, og forsetter å gjøre oss bedre, vil vi raskt nærme oss dette målet.

- For meg personlig tok det litt tid før jeg kom meg etter VM og kom skikkelig i gang denne sesongen, men nå føler jeg at formen er i anmarsj.

Gerrard ser også frem til Champions League-kampen mot PSV på tirsdag, og sier at han og hans lagkamerater ikke frykter noen etter å ha slått ut tittelforsvarerne, Barcelona.

- Det faktum at vi slo ut Barcelona har gitt oss selvtillit og et skikkelig løft. Vi frykter ingen nå. Vi er et vanskelig lag å spille mot, og kan slå alle over to kamper. Dette laget som Rafa har bygd gir seg aldri. Selv om vi ligger under med ett mål eller to så kjemper vi til siste fløytesignal.