Gillett med bud på klubben

Liverpool FC bekrefter å ha mottatt et bud på klubben fra amerikaneren George Gillett.

Liverpool FC bekrefter i kveld at man har mottatt et bud på klubben fra amerikaneren George Gillett. Liverpool har sendt en bekreftelse til stock exchange om at et bud er mottatt, og at aksjeholderne vil bli informert.

DIC er fortsatt regnet som favoritter til å overta klubben, og har allerede analysert regnskapene. Dette budet gir Gillett retten til at også han skal gå gjennom regnskapene, noe som vil utsette hele prosessen med minst en måned. Dette vil kunne føre til store konsekvenser for timeplanen til nye Anfield i Stanley Park.

Selv om Gillett har kommet med sitt bud, skal Liverpool FC foretrekke DIC. Det blir meldt at David Moores blir tilbudt mer penger for sine aksjer fra Gillett, men vil heller selge til Dubai International Capital da han mener det er det beste for klubben.

Ellers blir det nevnt på forskjellige diskusjonsforum rundtom på nettet at DIC daglige leder, Sameer Al Ansari, skal ha gjort et liveintervju på CNN. Der skal han ha sagt at DIC så på Liverpool FC som et langtidsprosjekt. Dubai International Capital planlegger med andre ord ikke å backe ut.