Gillett møtt med kald skulder

En talsmann for Liverpool FC sier at det ikke hjelper hva George Gillett foretar seg nå. DIC er bare uker unna å overta klubben.

Kilder innad i Liverpool FC skal i går kveld ha bekreftet at Dubai International Captial vil ta over klubben i løpet av ”noen få uker”, trass i at George Gillett Jr nå har kommet på banet med et nytt og høyere bud. Det er på det rene at amerikaneren nå vil starte med å gå gjennom regnskapene på Anfield, men klubbledelsen slår bestemt fast at dette ikke vil få noen betydning for utfallet i saken.

I de indre gemakker på Anfield er man ivrige etter å få banket igjennom avtalen med DIC så snart som mulig, slik at man kan komme i gang med å bygge ny stadion i Stanley Park allrede i mars måned.

Flere engelske aviser bekrefter i dag at Gillett har sendt et brev til Liverpool-formann David Moores, der han har tilbudt mer penger for aksjene enn DIC har vært villige til å legge på bordet. Det ble i går kveld annonsert på canadisk fjernsyn at Gillett har fått tillatelse til å begynne sin egen gjennomgang av klubbens regnskaper.

- Det betyr egentlig ikke noe fra eller til hva George Gillett gjør nå. Han får gå igjennom klubbens regnskaper, ettersom han har lagt inn bud på klubben. Men klubben vil fortsette sitt samarbeid med DIC, og forhandlingene er nesten i mål med dem, siteres en talsmann for klubben i The Independent.

Avisen skriver at DIC snart vil være i stand til å melde fra til børsen at de har fått sitt bud på Moores sine 51% av aksjene akseptert. Det vil utløse overtakelsen av klubben.

I korridorene på Anfield skal man ha reagert på det siste utspillet til Gillett med irritasjon. Der i gården mener man at dette kun er et forsøk på å trenere planene til DIC og klubben. Liverpool-styret gir amerikaneren en kald skulder, hovedsaklig fordi han ønsker å gjenåpne debatten om et delt stadion med Everton, noe verken det sittende styret eller majoriteten av supporterne ønsker.

Dudek sa nei til Leeds
Skal man tro Daily Mail, har Liverpools reservekeeper Jerzy Dudek takket nei til et utlån til Leeds United og spill i Championship.