Gillett usikker på tittelmulighetene

Gillett er tvil om Liverpool kan bli seriøse tittelutfordrere neste sesong. Ungarske unggutter signert. Liverpool møter South China. Sesongen avsluttet i Frankrike. Rykter: Byr på Taylor?

George Gillett og Tom Hicks har sagt at de vil gi Rafael Benítez økonomiske midler til å forsterke spillerstallen til sommeren, men Gillett er likevel ikke helt overbevist om at Manchester United og Chelsea kan hentes inn allerede i 2007/08.
- Jeg vet ikke om vi vil være i stand til å kjempe om ligatittelen neste sesong. Vi ønsker å vise fremgang, men det er flere års planlegging. Vi ønsker å være utfordrere, men vi vil ikke kunne gjøre det over natten.

- Manchester United er meget sterke konkurrenter, Arsenal er ett år eldre med briljante unge spillere og Chelsea er kanskje den største klubben i verden. De kommer ikke til å bli noe dårligere.

- Neste sesong er opp til Rafa Benítez og vår chief executive Rick Parry. De har en plan, og de jobber med den. Vi støtter den fullt ut, men vi har en stor jobb å gjøre.

Ungarske unggutter signert
Liverpool skal visstnok ha fullført overgangene til de ungarske spissene Krisztián Németh (18) og András Simon (17) fra MTK Hungaria. Begge skal ha signert 5-årskontrakter. András Simon har vært på prøve tidligere i sesongen.

Liverpool møter South China
Liverpool skal møte South China i sin første kamp i sommerens Barclays Asia Trophy. Det ble klart etter at South China beseiret Happy Valley med 3-1 i finalen av Hong Kongs FA-cup.

Sesongavslutning i Frankrike
Djibril Cissé spilte hele kampen da Marseille avsluttet den franske sesongen med 1-0-seier hjemme mot Sedan. Anthony Le Tallec scoret kampens eneste mål i det 18. minutt for Sochaux mot St. Etienne.  Han ble byttet ut 14 minutter før slutt. Marseille sikret 2.plass og kvalifisering til Champions League allerede i forrige runde, mens Sochaux havnet til slutt på 7.plass i Ligue 1.

Rykter: Byr på Matthew Taylor?
* The Sunday Mirror skriver at Liverpool skal være villig til å by £5M for Portsmouths midtbanespiller Matthew Taylor, men de røde vil få kamp om spilleren fra Tottenham, Fulham og Aston Villa.
* The People mener Benítez kan tenke seg å la Craig Bellamy gå til West Ham som en del avtalen for å bringe Carlos Tevez motsatt vei i en avtale verdt £25M.
* Daily Star nevner at Chelsea og Liverpool trolig kjemper om signaturen til Sheffield Uniteds 16-årige ving Jacob Mellis.
* Daily Star tror at Robbie Fowler kan komme til å signere for Glasgow Rangers etter at han ble frigitt av Liverpool.
* Mail on Sunday hevder at Newcastle skal være interessert i den frigitte Bolo Zenden.