Gillett vil lytte til supporterne

George Gillett lover å lytte til supporternes ønsker og drømmer. Xabi Alonso gleder seg til møtet med Steven Gerrard. TV3 sender Barcelona v Liverpool direkte.

- Alt handler om supporterne og vinnertradisjonene, er tiltredelseserklæringen George Gillett Jr gir til Liverpools supportere i dag.

- Liverpool har 28 millioner registrerte fans verden rundt. Det er den største fanbasen til noen fotballklubb i verden. Det i seg selv er ganske imponerende. Men så går du på kamp, og føler lidenskapen på tribunene, og du har aldri opplevd maken. Det er morsomt og enestående å bli assosiert med en slik ekstraordinær klubb, sier han til Liverpool Echo.

- Jeg vil ikke bli en synlig eier. Jeg vil bli å se på tribunen, men kanskje ikke så mye i direktørboksen. Jeg vil heller møte folk og takke dem for støtten, sjekke kvalitetene til våre utsalgssteder på stadion, og observere hvor lang tid det tar før folk kommer seg inn på banen. Jeg vil danne meg et bilde av hvilke nye fasiliteter vi trenger på et nytt stadion.

- Jeg er ingen person som går og gjemmer meg. Men jeg er heller ikke spesielt interessert i å være tilgjengelig for media. Jeg er mye mer opptatt av forholdet til supporterne, og å finne ut hva de tenker og ønsker. Vi har respekt for dem.

- Jeg stod overfor en lignende situasjon da jeg kom til Montreal, til et nytt land og en helt ny kultur. Jeg måtte prøve å overbevise alle om at vi ønsket det beste for klubben. Etter seks år tror jeg fansen der forstår at vi ønsker dem bare det beste.

Dette er også tanker Tom Hicks sier at han deler.

- Jeg tror min første offisielle kamp som deleier vil bli mot Barcelona 6.mars. Jeg vil møte supporterne, men jeg kommer ikke til å bli like iherdig som George Gillett til det. Han går rundt på stadion og snakker med fansen hele tiden, hjemme i USA. Han fyker avgårde hele tiden, for å snakke med alle. Med supporterne, servitørene, vaktene, ja alle sammen. Han prøver å finne ut hva han kan gjøre for at opplevelsen skal bli bedre for supporterne, sier Hicks til Echo.

Gerrard mot Alonso
England mot Spania på Old Trafford er kampen alle ser frem til i kveld. Det betyr også Xabi Alonso mot Steven Gerrard.

- Jeg ser veldig frem til denne kampen. Vi har snakket om den på Melwood lenge nå, og jeg er virkelig spent. Det er en stor kamp, på en stor stadion. Det blir spennende å skulle spille mot Steven, sier Alonso til Liverpool Echo.

- Jeg er sikker på at Rafa vil følge kampen nøye, selv om han ikke har sagt så mye om den til oss. Han har mange spillere involvert i denne kampen, og vil trolig bruke mesteparten av tiden til å bekymre seg for eventuelle skader mer enn sluttresultatet. Det faktum at så mange av mine klubbkamerater spiller i denne kampen, gjør den spesiell for meg.

Det er klart at både Steven Gerrard, Xabi Alonso og Peter Crouch starter kampen, mens Jose Reina og Jamie Carragher også kan få innhopp fra benken.

Barcelona borte direkte på TV3
Det kommer neppe som noen bombe, men TV3 bekrefter nå i alle fall at Barcelona v Liverpool i Champions League sendes direkte på kanalen. Kampen går som kjent av stabelen onsdag 21.februar, med avspark klokken 20.45.

Seier for Francis
Spania U19 vant 2-0 mot Danmark U19 i Copa del Atlántico i går kveld. Liverpools Francis spilte hele kampen. Danmark fikk én spiller utvist.

Tsjekkia U19 slo Kanariøyene U19 2-0 i turneringens åpningskamp.