Gillett vil sitte på The Kop

George Gillett jr, mannen som var arkitekten for at han nå eier Liverpool FC sammen med kollega Tom Hicks, sier at han helst ville hatt sete sammen med de på The Kop i kveld.

Sjarmerende George, som har kommet litt i skyggen av sin venn og kollega Tom i det siste, sier foran gigantmøtet at han helst skulle ha sittet på The Kop i møtet med Chelsea.  Sammen med sin sønn Foster, som er den som etter hvert kommer til å flytte til Merseyside og skal ha den daglige kontrollen i Liverpool FC.

- Jeg skulle ønske at jeg hadde vært på The Kop den kvelden vi spilte mot Barcelona, forteller Gillett til Liverpool Echo.  – De har det så moro, og forutser og påvirker hvordan det kommer til å gå, noe som er veldig uvanlig.  Jeg er en stor fan av The Kop.

- Jeg vil være på The Kop en kamp, sammen med min sønn.  Jeg prøvde å overtale folk til at jeg kunne være der i kveld, men ble rådet til å la være.  Jeg kommer imidlertid definitivt til å være der en gang neste sesong.

- Vi blir stadig mer oppmerksomme på hva fansen står for.  Det er fansen det dreier seg om for oss.  Den kunnskapen og lidenskapen de viser er fantastisk.  De elsker sitt lag og det er herlig å se.  Vi har reist en del omkring og i Eindhoven møtte jeg mange folk fra hele Europa.  Mange som ikke hadde billett men var fast bestemt på å se sitt lag.  Det får en til å åpne øynene.

- Jeg tror ikke min familie, eller familien til Hicks har hatt noen påvirkning ennå, men vi føler oss veldig heldige som har kommet til en klubb som allerede er i stand til å kjempe i Europacupen så langt ut i sesongen.  Det er utrolig, men det føles som om hver kamp vi har sett har vært som en cupfinale.  De forventningene som stilles til Liverpool begynner å gå opp for oss.  Jeg tror ikke vi hadde forståelsen av det da vi kom.

- Vi har alltid vært store sportsfans, men forstod egentlig ikke Liverpool.  Hver kamp og hver dag lærer vi mer, men dette vil ta oss år.

- Jamie Carragher er min type.  Han er tøff, han er kvikk i hodet, han er morsom og han er en leder, fortsetter Gillett.  – Steven Gerrard er en stor mann og en stor atlet.  Det er som om vi har en kaptein både framover og bakover på banen. 

- Etter kampen mot Barca prøvde jeg å ringe min kone men fikk aldri noe signal, og da Jamie og Steven kom av banen kom de bort og omfavnet meg.  Det betydde mye for meg.

- Etter Chelsea følte jeg at vi var heldige som bare lå under med 1-0 ved pause, da jeg synes de var best i 1.omgang, mens vi var uheldige i 2.omgang, da vi utspilte dem.