Given tilbake for Newcastle

Shay Given er skadefri igjen, men det kan likevel bli Steve Harper som vokter Newcastle-buret mot Liverpool i morgen. Atletico Madrid linkes til Alonso.

Lokalpressen i Newcastle melder at "skjærenes" målvakt Shay Given er klar for spill igjen til kampen mot Liverpool i morgen, etter en lang tid på behandlingsbenken grunnet lyskeproblemer.

Given har ikke vært involvert i Newcastles to siste hjemmekamper, men spilte for Irland mot Wales på lørdag, og er dermed klar til kamp også mot Liverpool. Dersom han blir Sam Allardyce sitt valg mellom stengene. Alternativet er Steve Harper.

Mark Viduka er en annen kar som nylig var tilbake i Newcastle-drakta. Han spilte sin første kamp på lenge mot Sunderland for to uker siden. Den 32 år gamle spissen har gjort tre mål for de sorte- og hvitstripede i år, men det er nå over to måneder siden den siste av scoringene. Australieren kommer trolig til å starte på topp for Newcastle i morgen, sammen med Obafemi Martins. Michael Owen er som kjent skadet.

- Det blir tøft. Liverpool er et kvalitetslag, sier Viduka.

Atletico linkes til Alonso
I Spania har man allerede notert seg feiden mellom manager og eiere på Anfield, og DiarioSport melder nå at Atletico Madrid planlegger et bud på Xabi Alonso.